Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Nové modely výsypných vozů jsou venku, můžete stahovat - děkuji Zdeňkovi Itterheimovi za otestování modelu. Kdo touží po přepravě uhlí, toho jistě staré bunkráky Wa/Wap potěší :salut: Zatím se můžete podívat, jak vypadají vagony, určené zejména pro Jonáše (tak dlouho mi o ně psal, že jsem nemohl nevyhovět :D ) A povšiměte si reklamy na NVA :lol:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img167.imageshack.us/img167/1696/wa00zx4.jpg[/url]

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img167.imageshack.us/img167/3493/wa01yb9.jpg[/url]

Naposled editoval moderátor:
Pekná práca Pikku, gratulujem, už to len chce tieto vozy zapriahnuť za "echt" komančovskú uhelku E 469.1/2/3.

Re: Nákladné�ozy-skiny,repainty,modely

Kank napsal:
Velmi pěkná�rác�Pikku, do retro aktivit padnou jako ulité. �hválně� c�bylo inspirací pro �rzi "Armee nach Hause"? Nebyl to model tohoto vozu ve velikosti H0, tuším od ��y ELKOM?

Ano, i vagon SHR Herkules byl dělaný podle fotografií modelů. Člověk si nějak pomoci musí, když už nejsou tyto vagony na kolejích vidět. Dodnes jezdí snad u OKDD a MUS, ale jistý si tím nejsem.

Pikku - Krásná práce, ale potřebuju poradit. U popisů objektů uvádíš odkaz na jackovy stránky - sekce zvuky, ale já tam vůbec nevidím zvuky na vozy...Jsou tam samé lokomotivy, prosím poraď mi. Díky, heme

heme napsal:
Pikku - Krásná práce, ale potřebuju poradit. U popisů objektů uvádíš odkaz na jackovy stránky - sekce zvuky, ale já tam vůbec nevidím zvuky na vozy...Jsou tam samé lokomotivy, prosím poraď mi. Díky, heme
Zvuky pro vozy tam nemám, jsou na http://www.train-sim.cz

Aha, tak to je v pořádku, už se nemusím bát, že něco postrádám, nicméně chyba se tentokrát vyskytla u Pikka. Díky za vysvětlení

heme napsal:
Aha, tak to je v pořádku, už se nemusím bát, že něco postrádám, nicméně chyba se tentokrát vyskytla u Pikka. Díky za vysvětlení

Vždyť já netvrdím, že jsem neomylný. Jacek mě předběhl s vysvětlením, tak jen dodám, že moje modely jsou stejně určeny pokročilým uživatelům, které něco podobného prostě nerozhází :lol:

No, bude se mi stýskat po tvých modelech, rád s nimi jezdím. Teď tak možná za pár let, až budu po nějaké slezině ( :lol: )

Pikku, jedna otázka, v readme modelu Bunkráka sa zmieňuješ o skine E 469.1037, je s ním dokonca vytvorený aj consist, podľa readme má byť na Tvojom webe ale akosi ho neviem nájsť.

duuso napsal:
Pikku, jedna otázka, v readme modelu Bunkráka sa zmieňuješ o skine E 469.1037, je s ním dokonca vytvorený aj consist, podľa readme má byť na Tvojom webe ale akosi ho neviem nájsť.

Vzhledem k tomu, co poslední dobou provádím při aktualisacích bych se nedivil, že napíšu do commentů a readme cokoliv :D Elektrická loko E469.1037 půjde ven spolu s E469.1010, je to nově upravený balík s novým modelem. Více v patřičném vlákně. Ohledně nákladních vagonů z produkce Pilow - v nejbližší době chystám ten UNRRA plošiňák a Vtdr. K oběma vagonům chybí pouze náklady. Doufám, že nové release nebude spojeno s tolika chybami jako ty poslední :eek:

Klaňať sa nemusíš, nakoniec mi prišli dve sady fotiek, od Hekla a od Joža Sarňáka, vďala za ne, keby tak chceli prísť ešte fotky ŠRT čmelov...

Ale naozaj pekná práca.Na trati bude na to radosť pozerať :wink:.Inak nebolo by odveci kebyže ti prídu aj fotky ZSCS Habbillns :lol:

Rocker napsal:
Ale naozaj pekná práca.Na trati bude na to radosť pozerať :wink:.Inak nebolo by odveci kebyže ti prídu aj fotky ZSCS Habbillns :lol:

Nielen, že na Habbins a podobné obmeny fotky prišli, ale už sa na nich aj robí, ale dokončenie je v nedohľadne :roll: .

Back
Nahoře