Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Pokud se pripojim pres mobil a Operu mobile, tak tam ty vozy vidim. Zrejme nejaka chybicka v HTML kodu. On IE vzdy toleroval urcite nedostatky a stranky zobrazil normalne, kdezto ostatni prohlizece dbaji na standardy a zrejme se jim tam neco nelibi a tudiz to nezobrazi.

Prehnal som tú Vrbamovu stránsku cez HTML Validátor. Našiel tam veľa chýb (116). Tak som sa pozrel na ten HTML kód a našiel som tam zrejme príčinu chybného zobrazovania stránky. Problém je v tom, že použité komentáre majú správne označený začiatok komentára ale nesprávne označený koniec komentára.
Kým moja Opera si s tým dokáže poradiť a zobrazí stránku správne, Chrome už si s tým neporadilo. Skúšobne som túto chybu opravil a Chrome už zobrazilo stránku správne. Samozrejme zostalo tam ešte veľa ďaľších chýb.
Takže autor stránky si to musí opraviť aby jeho stránka fungovala vo viacerých prehliadačoch. Ono je dobré pri tvorení stránky si tieto dať skontrolovať cez viaceré validátory (HTML, CSS, ...) a následne poopravovať zistené chyby.

Zobrazuje se,ale Norton mi to nedovolí stáhnout.Zahlásí to útok na váš počítač.Tak nevim jestli je to jenom nějaký poplach
od Nortonu, nebo jestli tam něco je.

Norton dělá poplach dost často, já jej teda nemám, takže jsem to pro oko zkusil stáhnout a dobrý.
Mám teda poslední sadu vozů od Vrbama už z července.

Pro příště pro ty, kdo používají Firefox: stáhněte si doplněk IETab. Firefox potom problémovou stránku protáhne přes zobrazovací jádro IE. Lze za běhu přepínat zobrazení Firefox/IE.
Hodí se na mnoho stránek, které dělají ve firefoxu potíže, protože zobrazovací jádro IE není tak přísné na čistotu kódu (a to je taky důvod "děrovatosti" tohoto prohlížeče.

Čouda napsal:
Midrafon napsal:
Jj, už od července:D

Tak to jsem zaspal ;) ale jestli se nepletu, tak sem nikdo info nedával :?:

Možná nedával, ale pokud vidím dobře, datum zveřejnění trojbalíku vozů na Vrbamových stránkách je 3.červenec 2011.
Takže tak.Já je od té doby mám a už se i v aktivitě projíždí :D

Předpokládal jsem, že jedním z cílů téhle diskuze je upozornit na novinky. Asi naivně..

Kdo má málo cementu, tak na předávací koleji eldar.cz/kank má přistaveny naložené vozy:
54616dca4c4c728152671c0a17ffe19f.jpg
3c6b36eed34ca510b61c6bd4b32b69fc.jpg

Naposled editoval moderátor:
Čouda napsal:
Předpokládal jsem, že jedním z cílů téhle diskuze je upozornit na novinky. Asi naivně..

Taky tak nějak nechápu, proč se Vrbam nepochlubil... To může rovnou začít dělat do šuplíku.

Pavlík napsal:
Čouda napsal:

Taky tak nějak nechápu, proč se Vrbam nepochlubil... To může rovnou začít dělat do šuplíku.
Vrbam to měl napsáno u sebe - stačí jen číst.

Kanku, perfektní práce, jak už říkají jiní a lepší :).

Pavlík napsal:

Pavlík zachádzaš do extrému. A zbytočne.

Chcem sa spýtať tých čo majú FF, či aj im načítava Vrbamovu stránku tak pomaly?

Ahoj Kanku.
Tak už jsem nedočkavě stáhnul a parádní vozy jako vždy.
Jinak bych měl prosbu, nestahovali jste někdo vozy poslední ubdate z těchto stránek? http://www.ts-studio.eu07.pl/index1.html
Mám velký problém s wag soubory těchto vozů, žve mi to chyby v řádcích a zaboha nemohu přijít nato proč:
trainset\pkp 412Z\PKP_Rs 1dd1.vag řádek 72
trainset\pkp 412Z\PKP_Rs 1dd1E.vag řádek 72
trainset\pkp 412Z\PKP_Rs 1dd1_ST.vag řádek 69
trainset\pkp 412Z\PKP_Rs 2dd1.vag řádek 72
trainset\pkp 412Z\PKP_Rs 2dd1E.vag řádek 72
trainset\pkp 412Z\PKP_Rs 2dd1_ST.vag řádek 69
trainset\pkp 412Z\PKP_Rs 2dd2.vag řádek 72
trainset\pkp 412Z\PKP_Rs 2dd2E.vag řádek 72

Neopravoval si to někdo, a byl tak hodný, že by mi wag soubory poslal?
Dan

Back
Nahoře