Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Tax napsal:
Dan J. napsal:
... V SZ si psal o návrhu na náklady na vozy a já bych jeden měl. ... vozy z roku 1937, mohly by se naložit materiálem bedny atd. s protektorátním materiálem a taky např. německou vojenskou technikou ...

No ano, len kto to vymodeluje ? Mne už dochádza fantázia. Bedne Jawa, Mototechna môžem upraviť na iné nápisy, rezivo tiež upravím, ale chcelo by to niečo nové, napr. náklad pod plachtou alebo čože ja viem ešte ... niečo vymyslím, snáď ma osvieti a príde ten správny nápad. Treba si uvedomiť, že nosnosť vagóna je max. 19 ton, takže žiadna ťažká technika neprichádza do úvahy.

Co naložit parní lokomotivu? Nebo rovnou dvě!

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t384203_Loko2701.jpg[/URL]

Ahoj, no tak to vypadá velmi zajímavě. U Pikka je skin ČSD U37, ale ta by tam musela být asi ložená jen jedna, Tax totiž kousek zpět psal, že nosnost vozu je 19 tun a mašinka má uvedeno 24 tun. Čerpáno zde: http://lokomotivy.webzdarma.cz/u37_0.htm Takže je to asi blbost. I když ty 2 ložené na fotce budou mít dohromady asi více jak 19 tun, takže nevím co si o tom myslet.:D Ale jak jsem tu někde psal vlek k tramvaji Ringhoffer 19 tun určo nemá, takže pokud by dal Pikku svolení, nebylo by od věci, kdyby jej Tax naložil a můžem vozit dodávku tramvají do měst. Jinak Taxi, ten náklad kol je vynikající, alespoň nebudu muset používat německé vozy, jako tomu bylo předtím, kde si musel hráč doplnit ona kola, tím, že musel stáhnout lokomotivu a zkopírovat do vagónu soubor ace.:D:D
S pozdravem Dan

Petr Novák napsal:
Dají se lehce použít lokomotivy z trainsetu JZD,U25 váží jen 9 tun,takže se tam vejdou dva kusy.:D

Čéče, to myslíš, že mi autor U25 poskytne zdroják, aby som ich upravil a naložil na voz ? Há ? Alebo tam budeme vláčiť full poly neodlahčené plne pohyblivé modely so všetkými s tým spojenými zbytočnosťami, ako napr. animácie pohonu ? Há ? A keď ano, tak ako zlúčim dva modely do jedného freightanimu ? Há ? :D :cool:

Inak riešenie na jeden atraktívny dobový náklad máme, nechajte sa prekvapkať :D

Naposled editoval moderátor:
Čau. Sorry že otravuju, ale mám takovej problém. Stáhl jsem si pro aktivitu EC 145 Odra nakladní vozy od Pikka Falls. Překopiroval jsem si je do složky cd_falls v trainsetu, ale pořad mi vyskakuje chyba, že: Chyba při čtení vozidla Soubor : Trains/Trainset/CDvagFalls/FallsCD1.wag Nevíte co dělám blbě. Díky moc za pomoc.

kill napsal:
... Překopiroval jsem si je do složky cd_falls v trainsetu, ale pořad mi vyskakuje chyba, že: Chyba při čtení vozidla Soubor : Trains/Trainset/CDvagFalls/FallsCD1.wag Nevíte co dělám blbě. Díky moc za pomoc.

Pokud chápeš rozdíl mezi červenými položkami, pochopíš i to, proč ti háže chybu tvoje zbastlená instalace.

Pro příznivce ČSD jsem připravil ve spolupráci s kamarády nějaké starší plošinové vozy. Nejsou to sice takové klenoty jako od Kebarka (ani zdaleka!), ale snad přijdou k užitku. Screen Otdr zde:
e1b4c8e5014f6764b4d6ac0249d5e1c8.jpg

a Ptdr zde:
2dbf03c8d06af036339e9cbeffc522ea.jpg

S detaily se mi tu nechce moc rozepisovat, ale jsou tam brzděné a nebrzděné varianty i dvojice spřažených vagonů s dlouhými náklady. Do budoucna se chystá (opět ve spolupráci s přáteli) sada cisternových vozů (jednotné cisterny podle návrhu konstruktéra Antonína Berana) a obrovský balík oldtimers piváků. Kdo má zájem, stahujte na známé adrese.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře