Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

baa2fff66043930667a2e2309a4981dc.jpg
40ffa398e077add67ec34e3c5223379f.jpg
Robo se činil a tak můžete stahovat ZSSKC Eas na podvozcích 26-2.8. Zároveň si stáhněte i update chování pro vůz ČSD Uae, který brzdil až moc. Na opravu brzd a doplnění dalších nákladů čekají i vozy Eas-u, ale na ty dojde trochu později...

Naposled editoval moderátor:
ŽSSKC Hbis

Vymodeloval som nákladný vozeň radu Hbis. Je vo farbách spoločnosti ŽSSKC. Na stiahnutie je na mojich stránkach.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ke-msts.ic.cz/obrazky/Zsskc_Hbis_069_369_144x216.jpg
Pri kopírovaní na stránku som zabudol pribaliť .s súbory. Mrzí ma to ale kto to má stiahnuté môže si to stiahnuť znova. Už som to opravil.

Naposled editoval moderátor:
Kebarko chceš aby som ti nafotil tieto vozy na textúry? Ak chceš ďalšie varianty ak nie tak na skin niekomu aj tak nafotím.

Ja mám nafotených vozňov Hbis dosť. Ďalšie už robiť nebudem. Ešte urobím variantu vozňa Hirrs a Heirrs. Ak má niekto záujem urobiť skin nech sa obráti na teba. Ale za ponuku ďakujem.

Nie je zač. Keby si dačo potreboval nafotiť, tak ma kľudne kontaktuj. Ak to u nás behá tak urobím čo sa dá. Bolo by blbé nenafotiť pre tak kvalitné modeli ako robíš ty.

Doplním - jedná sa o dvojdielnu nerozpojitelnú vozňovú jednotku. Zložíte ju tak, že na čelo dáte Hirrs_A a zaň pripojíte Hirrs_B.

Kebarko úchvatná práca, hlavne tie medzivozové časti na Hirrs, skladám klobúk.

Ahoj Kaberko. Fakt super vozy, já moc moderní dobu nedělám, ale teď v chystané aktivitě jsem si opět vychutnal potkávaný traffic coby nákladní vlaky a odstavené vozy ve stanici. Tak a tam je jedna věc, co malinko snižuje požitek. Docela mne štve, že pokud zařadím vozy coby traffic např. do šturcu, tak poslední vůz svítí červenými světly, když jej otočím, tak svítí směrem do soupravy mezi vozy, což je taky vidět. Bohužel to dělají snad všechny tvé vozy, nevím jak Falls a modely výš od těchto vozů, ty jsem stáhnul, ale mám je řazeny vesměs uprostřed vlaků. Já to zatím řeším tak, že dám za vozy servis4 (nebo 2 a tím vozy sune) a tím pádem nesvítí, nejde to prosím nějak odbourat v nastavení světel ve wag souboru?
S pozdravem Dan.

Ja to riešim nasledovne. Keď vytváram stojacu súpravu ako traffic, tak Servis1 nedám na začiatok consistu ale na koniec a tým pádom tento consist nesvieti.
K tvojej otázke či sa dajú odbúrať červené svetlá vo wag súbore je odpoveď jednoduchá. Môžeš ich celé zmazať. Viem, že niektorí skinari to robia tak, že vo wag odmažú svetlá a použijú model koncoviek.

ŽSSKC Heirrs

Ako poslednú modifikáciu vozňa Hbis som vytvoril trojdielnu vozňovú jednotku radu Heirrs. Táto jednotka, je zložená z troch upravených vozňov Hbis, ktoré sú napevno spojené do jedného celku.
Môžete sťahovať z mojich stránok.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ke-msts.ic.cz/obrazky/Zsskc_Heirrs_144x108.jpg

Trošku nechápem zmysel tej jednotky. Teraz nie model ale reál. Dať tam tri Hbis , alebo toto to je vlastne jedno nie?

Prosímtě udělej nám sem odkaz. Porobím ho zkoumání, zda se vyskytuje i v ČR. Autovozy prostě nemáme.

Jinak ten Laaeks, co je v TBP jsem viděl nedávno v Trutnově a nebo nějakej jinej autovůz sejnýho provozovatele a ve stejném zbarvení? Já už nevím. Model v TBP je těžce nekvalitní o skutečné řadě a o shodě s předlohou lze pouze debatovat.

V ČR se určitě vyskytoval. Vozila se na něm auta do Jenče na vlečku firmy Hodlmayr. Dnes už vozí vše kamiony.

Back
Nahoře