Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Jo, to je přesně ten web, co jsem nemohl najít. Bez registrace se tam nepohnete. Je tam někdo regnutý, jestli je tam ten vagon?

Mno bylo by třeba se naučit nejdřív číst. Ta přezdívka je WEICHE - pravděpodobně by to znamená výhybka. Mno a web, kde by se nechaly ty skiny stahnout není k nalezení. Ečko snaž se ;)

Jo jo, výhybku jsem si už vygooglil. :D Snad mi Weiche napíše co a jak. Myslím, že moderátoři to tady mohou promazat. Omlouvám se za zbytečný bordel. Ptát se přímo autora bude asi nejlepší řešení.

Hezkou dobrou noc všem,mám prosbu na autora modelů a skinů pana Kebarka bylo by možné odblokovat jeho stránku aby to nechtělo heslo? děkuji s pozdravem medvídek.

RE:

Pikku napsal:
Protože jsem při tvorbě lokomotivy 414.2 narazil na nedostatek vhodných vagonů z doby ČSD, rozhodl jsem se s tím něco udělat. Vytvořil jsem tedy sadu úplně nových vagonů řady Vtr (ten starý byl vážně hrozný) a pokračuji v tvorbě dál - nízkostěnný Vtdr a kryté vozy Ztr a Ztrc jsou již rozpracovány. V balíčku Vtr je jako bonus spojovací vůz. Pokud máte někdo ze Slovenska fotky, neměl by být problém repaintu tohoto vagonu na pozdější řadu U-x v modré. Na ukázku malý obrázek Vtr.

http://pikku.msts.cz/obr/vtr02.jpg

Ke stažení je samozřejmě na stránkách Pilow

Toto je fakt pekný

Naposled editoval moderátor:
A prečo by nemohol , je to zakázané? To sem niekto príde a nemôže ani len napísať, že sa mu niečo páči, lebo je to staré? Teda hustý ste. Hlavne že nezabudnete neustále riešiť Edieho.

Tak jsem našel záludnou chybku u vozu ČD Da-k Lužná od Pikka.:D Záludnou píšu proto, poněvač, když jsem vůz použil již v xx aktivitách, tak jako traffic se nic nestalo, ale jakmile jsem dal vůz do soupravy hráče, začala vyskakovat chyba v s souboru a příčina byla zde:
PassengerCabinFile ( CDvagDa.s )
bylo třeba opravit na:
PassengerCabinFile ( CDvagDa-k.s )
Dan

Back
Nahoře