Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Zdravím, nevíte kde by se dali stáhnout modely modely od kanka?? konkrétně mi jde o tyto vozy
CALMITZ Uac
ČD Uacs
Momentálně mi po kliknutí na download vyskočí toto
Not Found
The requested URL /dcounter.php was not found on this server.

Tak mi šlo jestli byly přesunuty někam jinam děkuji za odpovědi

Stačí zmazať to bluboardovské počítadlo a download je normálne funkčný.....

@BR601: Až bledá tvár týmto myslela toto tak odpoveď je takáto:

Treba nájsť, vymyslieť, vymodelovať vhodný náklad zodpovedajúci pre 50-te a 60-te roky minulého storočia. Môže byť Praga RN/RND valník, valník s plachtou, autobus, hasičské auto ... pásový traktor DT54, traktor Zetor 25, 50 Super zelený, modrý, Nejaké iné bedne než som použil ja pri vagóne Ndk, iné než použil Pikku vo svojich modeloch .. a kdečo iné.

Ndk ČSD
Ndk.jpg

Kotol k 434.2 ktorý som kedysi dávno vyfotil vo Zvolene
Ndk_kotol.jpg

Nd ČSD
Nd.jpg

nd_kolesa1.jpg

nd_kolesa2.jpg

Textúra pre freightanim s nákladmi. Treba vyplniť prázdne miesta niečim rozumným a vymodelovať náklad.
Nd_textura_freightanim.jpg

Ĺúďovia, prosím nehrňte sa všetci do práce. A keby predsalen niekto, tak nie je problém vyrobiť novú textúru. Ideálne bude rozdeliť na 4 segmenty 512x512 pix pre jednotlové náklady. To jest 1 textúra pre 4 modely nákladu, prípadne aj na viac.

To je moc moderné a ťažké na tento voz. Celý môže mať 30 - 32 ton. Koľko váži jeden zvitok? Na tie zvitky bude vhodnejší kratší alebo štvornápravový voz. Sem skôr rozmerné a ľahké predmety. Praga RN má tak 6 ton

Ideální jsou Pikkovy Rmms nebo Demovy Res. Jeden svitek bez koše, ve kterém je uložen, váží průměrně 15,8t.

1.jpg

Co třeba kabelové bubny (s dřevěnými čely). Pokud bedny, tak nějaké "exportní". Nejlépe nějakého zaniklého strojírenského podniku. Taky se mě okamžitě vybavují scény z filmu Marečku podejte mě pero. Myslím, že na tomto typu vozů lifrovali ven zemědělské stroje a dovnitř přijela slavná prosklená bouda pro mistra a novou halu.

Čo sa týka traktorov Z25 a Z Super tak tie by som mal asi najdostupnejšie. Ináč 25ka je už vymodelovaná (myslím tú verziu so strechou, bez strechy boli naložené :))

Inak aký voz by sa hodil na naloženie autobusu Škoda 706 RTO a vleku?

@Josef Vogeltanz bubny s káblami už naložené sú. Tuším na Nsk.

Na Nsk ( teda na mojich ) je naložené toto:
csdvagnsk.jpg

Niečo urobil Vrbam, ale z toho nemám obrázok, je to tiež k downloadu na mojom webe.

@Tax - vo VSS Košice majú bedne takej veľkosti ako tie Jawa a mototechna. :D Takže v sobotu ide VN aj s Nsk:p

(aby si to niekto nevysvetlil zle, cez víkend vo vlákne s mojou tvorbou niečo pribudne:rolleyes:)

Funguje ještě Brzda? Pamatuji si, že měl jeden rok PFko, kde byly naložené Pao s jeho Fortschritty, které neměly pneumatiky. Rozložené kombajny na dřevěných špalcích pro transport. I když zde bychom se bavili o roce 1967.

@E499_2002: Noo, veľa z Brzdových modelov mám, ale na tých treba pracovať. Sú robené na zem, na vagón sú deravé ;) Všetky by bolo treba upraviť. Keď už mám upravovať, tak postavím rovno nový, aspoň nemusím premýšľať ako sú mapované. Ale ja na to nemám čas. Jednoduché či zjednodušené modely ako freightanim je skôr výzva pre šikovného začiatočníka. Ale to je úzky profil, podpultový tovar ako toaleťák a pomaranče za socíku.

Back
Nahoře