Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
@Pikku. Nechcem použiť to čo už v trainsete je, navyše to by nám počítači nitov a hyperrealisti dali To chce jedného dobrovoľníka poslať do múzea traktorov v Čáslavi nech fotí jak divý. A chce to dobrý nápad.
Jó, to by byla paráda, ale chybí modely, jak té 9tr, tak T1, T2, nebo třeba Škoda 706 RO. To se tady kdysi tak před několika lety řešilo a mám pocit, že zrovna v tématu co naložit na Taxovy, či Pikkovy vozy.
@Venny: Až to vymodeluješ tak prečo nie. Položiť na vagón ide všeličo. Len to mať. Ale ja naozaj nebudem zháňať výkresy, fotky na textúry a sedieť nad tým, to môže urobiť hociktorý začínajúci modelár. Ale ako vidím žiadny sa nenašiel.
Taxi, odpovím ti naprosto podle očekávání: samozřejmě že nic modelovat nebudu a úspěšně pochybuji o tom, že se najde někdo z mladých. O stavu modelů trolejbusů, autobusů, vozidel atd. které lze použit jako freight anim, vážně nemám (a nepotřebuji mít) přehled.
Tvoje několikadenní přemýšlení o tom, co nalodit na ČSD Ndk přijde vniveč a nakonec se sáhne k něčemu dávno hotovému. Buďme realisti...
@Venny: No, niečo bude, ale nie dnes ani zajtra ... je mi jasné do práce sa nechytí nikto, že to budem musieť urobiť sám. Nápadov mám aj ja dosť, ale chýba primeraný materiál a priestor k realizácii.
@dem: Konkretizoval som tu. Inak to je jedno, cievka nie je problém pre mňa, skôr išlo o nápad. Hlavne nech sa náklady neopakujú, furt jedno a to isté.