Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

duuso napsal:
Tú kabínu na 210 so zeleným pultom robil Jirka, je tomu tuším 5-6 rokov, ja som pred časom ponúkol aktuálnu, čo som nafotil, animácie, kontrolky, všetko deň/noc, len to chce človeka čo to spraví.
Mám to u sebe, ale po prohlídnutí mi to vychází jako horší varianta než ta Jirkova. Nevychází to světelně a ani na ostrost. Stativ taky nepostál pořádně na místě. Škoda.

Nuž pravda je taká že je to tmavšie ako sme zvyknutí ale keď sme napr. fotili cab na 240 tiež to bolo tmavšie a "ujalo" sa to, s bleskom je to moc umelé a kopec odleskov, radšej by som volil toto menšie zlo, podmienky sú neni vždy ideálne.Statív sa možno trocha pohol ale myslím že po troche ladenia a posúvania by to šlo, hold kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody...

duuso napsal:
Nuž pravda je taká že je to tmavšie ako sme zvyknutí ale keď sme napr. fotili cab na 240 tiež to bolo tmavšie a "ujalo" sa to, s bleskom je to moc umelé a kopec odleskov, radšej by som volil toto menšie zlo, podmienky sú neni vždy ideálne.Statív sa možno trocha pohol ale myslím že po troche ladenia a posúvania by to šlo, hold kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody...
I na ty odlesky se dá vyzrát a nemít vyblité barvy - stačí blesk rozptýlit a nasměrovat třeba do stropu (třeba i jen obyčejnou vizitkou) - stejně tak ten blesk potřebuješ i jako protisvětlo, pokud nejsou optimální podmínky a foťák Ti bere parametry na focení podle výrazněji přesvětleného čelního skla.

To je pravda Martine, ale na takéto fotenie treba aj trochen profesionálnejšiu techniku a nie to, čím disponujem ja, s tým bohužiaľ nič nespravím, fotím s tým čo mám, na cab 240 to vypálilo dobre, teraz možno nie takže to zabaľme a vráťme sa k téme nákladné vozy.

Zabudli ste, že existuje okrem vášho riešenia aj množstvo programov, čo si vedia poradiť aj s týmito problémami.
Front_4.jpg

Naposled editoval moderátor:
passion napsal:
Zabudli ste, že existuje okrem vášho riešenia aj množstvo programov, čo si vedia poradiť aj s týmito problémami.
Takové pokusy jsem taky zkoušel a i bez téhle narůžovělé to nebylo ono.

passion napsal:
bob57_cz napsal:
Takové pokusy jsem taky zkoušel a i bez téhle narůžovělé to nebylo ono.
Komu niet rady, tomu niet pomoci.. :wink:
Passion: Nechaj tak, ako som vravel kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody, myslím že sme skončili s touto debatou.Je to vlákno pre nákladné vozy.Toto poriešime inde.

Speciálně na přání Jonáše, který nemůže být bez starých dvouosých vagonů a bez nich si provoz v MSTS ani nedovede představit, jsem v rychlosti připravil balíček vysokostěnných vagonů Vtdr s různými náklady. Potřebné soubory vyladil Honza Ungrman. Stahujte ze známých stránek a užijte si je - pozor, určeno pouze pro pokročilé uživatele MSTS a aby vám nehlásil consist chybu, musíte mít staženou i lokomotivu T334.019 ze stejných stránek :) Pokud vám něco nepůjde jak má, zřejmě jste chybovali v instalaci :| .

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img262.imageshack.us/img262/6566/vtdrtl4.jpg[/url]

Hoci dobe ČSD moc nefandím, úprimne som rád za tento vozeň, keďže aspoň podľa dobových fotografií ide o jeden z najbežnejších vozňov tej doby a keďže pár strojov ČSD sa u mňa nájde, bude sa dať "zapriahnúť" originál vozový set. Vďaka

Ja sa ešte vrátim jedným príspevkom k téme "cab210" dohodol som fotenie a požičal som si kvalitnejší foťák takže to nafotím znova, dúfam že budem mať šťastie na koženku, keď nie tak nie.

Kebarko napsal:
Opravil som model vozňa ŽSSK Smmps. Popritom som vyrobil aj variantu ČD Smmps a súkromného prepravcu LTS Smmps. Celkovo sa jedná o 33 variánt tohoto plošinového vozňa.
Nebyla by i varianta ČSD Scmms, ze které vzešly vozy Smmps rekonstrukcí?

Vrbam: Ak by boli KVALITNÉ fotky na textúry bočnice a foto oplenu tak by bola aj varianta Scmms. Nakoľko nedisponujem ani jednou fotkou vozňa Scmms tak zatiaľ bohužiaľ.

Zdravím, chci se jen zeptat, starou verzi Smmps mám smazat, nebo stačí přepsat novou :?: Dík Dan

Dan J.: Ak sa to týka modelu ŽSSK Smmps, tak starú verziu samozrejme zmazať. Ak sa to týka verzie ČD Smmps, tak autorom starej verzie neviem kto je, ale moja verzia je trošku na inej kvalitatívnej úrovni, takže ja osobne som si tú starú verziu zmazal. Ak by si niekto chcel zachovať aj starú verziu, tak stará aj nová verzia by mali existovať vedľa seba bez toho aby navzájom kolidovali.

Kaberko, ty jedeš jak drak. :D :D :D Plošiňáku není pro aktivity nikdy dost. Opravdu moc pěkné. :D To se budou simulovat výluky jedna radost. S pozdravem Dan.

Back
Nahoře