Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

U mě na stránkách můžete stahovat nový model:
e158654accefe91c6ade9d60496824a8.jpg

Udělal jsem nakonec 4 varianty. Na obrázku je základní "čistá" varianta - takto vypadá v současnosti většina vozů této řady. Druhá je varianta s logem ČD Cargo. Jelikož textury vychází z "čisté" varianty a já nechtěl další novotou zářící vůz, dovolil jsem si textury trošku zaprasit rzí a prachem. Mno a zbylé dvě varinaty mají graffiti na bočnicích. Jelikož tu máme za chvíli Velikonoce a žádný posprejovaný vůz nebyl k dispozici, tak jsem se místo malování vajíček v noci sebral a jel si ty vagony nastříkat sám :D
Snad se vagonky budou líbit.

Naposled editoval moderátor:
Kills je nádhejden! Stanici za Třebovou (směrem na Svitavy) se vyskytujou všechny varianty (patina, sprej, novota) a jsou tam ty vozy jako Dčka takže by možná někdo poblíž mohl nafotit, protože mě ty grafiti připadaj takový nereálný na českejch nákladních vozech.

Veľmi pekná práca, prijmi moju gratuláciu.

Tak se přeci jen objevila jedna chybička. Prosím ty, jenž si stáhli model vozu ČD Kils před dnešní osmnáctou hodinou, aby si stáhli opravu modelu - update *.s souborů modelu (1,65 MB). Kebarko odhalil nasvěcování textur vagonu světlem lokomotivy. Děje se tak pouze v určitých úsecích tratě a já sám se divím, že jsem na tento jev v nemálu testovacích jízd nenarazil. V kompletním balíku je již oprava zahrnuta. Za vzniklé nepříjemnosti se omlouvám. Kebarko díky.

Robo napsal:
Zdravím. Mal by som otázočku - má vôbec význam pokračovať v začatej práci, keďže ide o Pikkov model ?

Vypadá to docela pěkně, líbí se mi to. Zkus to natexturovat raději na ČSD variantu, je to trochu vylepšený model. Tak honem, a nezapomen to odeslat ke schválení :wink: :bounce:

Re: Nákladné�ozy-skiny,repainty,modely

Na vápenci pokud myslíš toto, tak tyto vagony nejezdí.

PS: Ty čtvrečky místo písma je fakt děs

87b8a2ed43c498baeb3593368d9a69fa.jpg
Vn Počerady - Beroun
Tenhle náklad jezdil původně (až do roku 2003) v trase Beroun - Rakovník - Lužná - Žatec - Počerady.
Mělo to sice 3 úvratě, ale jezdilo to poloviční vzdálenost než teď.

Já dneska můžu nafotit nějaké cisterny. Potom sem vystavím fotky a kdo bude chtít, můžete si to rozebrat. Hlavně "základy azotowe pulawy" a "čpavkový" jezdí tu i vozy od DEC, Ermeva, Eva, ale i Habbillnss, GAgs, Res. Mno kdo budete chtít nějakou konkrétní řadu, tak není problém to jít nafotit. Horší bude, zda existuje model...

No z vlastnej skúsenosti Ti môžem povedať že hlavne s modelmi cisterien je problém, existuje síce dosť modelov ale väčšinou ide o modely nízkej úrovne z počiatku tvorby do MSTS od rôznych nemeckých autorov.Ale napr. Georg Dissen na ktorého modely som naskinoval dosť vecí má pekné modely aj keď nie celkom identické s našimi kotlami, hodia sa aj niektoré maďarské a poľské modely a dá sa vybrať už aj z novších nemeckých a francúzskych modelov.Len to chce trocha pobrúsiť na nete, no a netreba zabudnúť ani na Kebarkov model.
Čo sa týka textúr tak prípadným záujemcom môžem poskytnúť fotky na textúry niekoľko zaujímavých nákladných vozov rôznych žel. správ a prepravcov, napr. ČD,DB,SNCF,PKP,MÁV,OBB,VTG,GATX,SIMOTRA,OEVA atď.

Ozval sa asi po roku :!: a napísal niečo v tom zmysle že kľudne môžem skinovať všetky jeho modely a už sa viac nemusím pýtať.So zahraničnými modelármi je niekedy potiaž.Ale môj názor je ten, že keď niekomu vypisuješ niekedy rok v kuse na 2-3 maily tak to nemá význam pokiaľ je Tvoja robota kvalitne odvedená.

Back
Nahoře