Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Sa normálne roztrhlo vrece s týmto skinom.Poznám aj tretieho čo skinoval tento vozeň :lol: A všetky sú pekné :wink:

Naposled editoval moderátor:
A presne tým to je.Bodaj by bolo čo najviac takýchto fotičov ako je David fo.gif

Naposled editoval moderátor:
Nějak mi to nejde stáhnout. Pořád to píše, že je překročen počet FREE slotů, použijte VIP download

Pro nestabilitu downloadů jsem soubor nahrál na jiný server - http://www.edisk.cz/stahni/32498/posta_Gbkkqs.zip_6.35MB.html Odkaz v předešlém příspěvku je též opraven.
Jinak s tou domluvou... nechtěl jsem hned všude psát, že budu dělat skin tohoto vagónu, protože jsem zpočátku ani nevěděl, jak mi to půjde a jak dlouho to bude trvat. Chtěl jsem se na tomhle hlavně naučit skinařské postupy a práci s graf. editorem, a kdyby se na to náhodou dalo koukat, tak bych to po domluvě s autorem vydal =)
Příště již dám vědět, co mám v plánu. Ty fotky byly opravdu podařené - pěkný lak, žádné stíny, nebylo to nakřivo - s takovým materiálem to bylo hned jednodušší.

Zdravím,
jsem rád,že se snímky využily.Člověka hned potěší,že jeho poskakování v kolejišti nevyšumělo jen tak naprázdno.:)

Martine,
v Ostravě ještě stojí další vůz uvedené řady a dokonce se stejným nátěrem,takže bych zkusil odfotit jeho číselné označení a hned bychom měli dva rozdílné skiny.:D
Jen nevím,kde seženu vůz třetí,abych mohl snímky jeho označení poslat autorovi skinu třetího.Budu se ale snažit.;)

Jinak,na bohumínských odstavných kolejích postávají další "foto-výzvy" v podobě panťáků ř.460.Všude kolem nich plno místa a tak by neměl být problém je nafotit.Ovšem nejsem si jist,zda by se pak snímky využily.:cool:

David

Zdravím,
tak jsem si dnes při cestě z práce nechal ujet R 835 a do příjezdu Os 2907 se tak mohl věnovat slíbenému zvěčňování nápisů na dalších vozech Gbkkqs.;)
Martinovi jsem tedy nabídl snímky nápisů vozu 153 8 047-3 a "3michalovi" se podařilo nafotit nápisy na kousku 153 8 072-1.To jen ať víte,kdo který vůz spáchal.:)
No a protože o kousek dále stál i vůz 153 8 086-1,i jeho nápisy byly zvěčněny a na adrese http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/08313/napisy_153_8_086.rar_125.05KB.html nabídnuty ke stažení.Jen dodávám,že všechny zmíněné vozy mají shodný nátěr.Kdyby se přeci jen ještě našel nějaký detailsta,páni skinaři by mohli svá díla např.zaneřádit všemožným marasem,který se kolem našich tratí vyskytuje.Tuším,že modeláři tomu říkají patina.:)
Jinak chlapi pozor,vyměnit je třeba i nápisy na rámu vozu.:rolleyes:
Dnes se podařilo nafotit i stroj OKD-D 181 024,ale o tom až v jiném vláknu.;)

David

Zdravim vas panove,chci se optat,zda nevite,kde by se dal stahnout autovuz,ktery jezdi na letnim rychliku Jadran??

RE:

IceMcLaren napsal:
Zdravim, neviete kde by som nasiel db_FreightPack-VMW. Viem ze som to niekde nasiel ale uz neviem kde.

Podla koncovky WMV určite Maďarská WMV stránka.

Tak jsem přišel na další grandiozní krávovinu. V TBP existujevůz Sqs, ale v reále je označen jako Sgs. Může mi tuto zhovadilost někdo vysvětlit?

Čoudo a co Ti brání, abys vyrobil skin se správným označením? Můžeš přidat i verzi ČSD Pasy.
Ale to ne, jednodušší je nedělat vůbec nic a hledat jakékoliv chyby na čemkoliv a z autorů dělat idioty. Koho mi to jen připomíná...

Čouda napsal:
Tak jsem přišel na další grandiozní krávovinu. V TBP existujevůz Sqs, ale v reále je označen jako Sgs. Může mi tuto zhovadilost někdo vysvětlit?

Otevřel jsem si cd_sqs, v readme je sqs a na kapotě jsem našel nápis sqs. V čem je problém? Jen tak mimochodem, tohle přeladoval mistr ladič Bob z Ostravy a ten pracoval vždy precizně a poctivě.
Jestli je to nesprávně naskinováno, zeptej se autorů, je to v readme thunderbird@email.cz

TO Jacek: Spíš než mě bys měl říkat těm ostatním nepracujícím a´t něco dělají

TO Šemora: Mno je to špatně. Správně je Sgs,

Mě se nejvíc "líbí", jak někdo po pěti letech se probudí vykřikne do světa objev. "Vůz sqs má být sgs".
Když chcete někdo připomínkovat, je nutné hned. A ne až autor je dávno v MSTS penzi. A když připomínkovat, měl by jsi se Čoudo omluvit za nepřípustný tón, jako kdyby jsi měl v krvi 3 promile a psal to rovnou z hospody té IV. cenové kategorie. Kdo asi bude věřit nějakému opilci?
Takže vůz řady sqs neexistuje?

Naučte sa nereagovať na krčmový prejav. Okrem toho je to v zlom vlákne. Takže kritizuje naokolo, ale sám nevie čo sa patrí.
Ad moderátori :
Je tu zvlášť vlákno na TBP takže navrhujem zmazať a nech sa naučí písať do správneho vlákna.

Také jsem pro smazání flame kolem, jen mě zajímá názor jiných, jestli opravdu žádný sqs neexistuje. Tady není jinak o čem diskutovat. Jestli má Čouda pravdu, tak už to přeznačovat ani autor přeskinovávat nebude.
Ale jinak příspěvek je ve správném vláknu. Připomínka není o ladění, ale jedná se o skinování jednoho nákladního vozu.

Back
Nahoře