Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Také jsem pro smazání flame kolem, jen mě zajímá názor jiných, jestli opravdu žádný sqs neexistuje. Tady není jinak o čem diskutovat. Jestli má Čouda pravdu, tak už to přeznačovat ani autor přeskinovávat nebude.
Ale jinak příspěvek je ve správném vláknu. Připomínka není o ladění, ale jedná se o skinování jednoho nákladního vozu.
Čouda napsal:Když ono to bez humbuku nejde....
Čo myslíš, proč sme to vymysleli a zorganizovali ? Pre koridory a ČD Cargo hyperrealitu určite nieJiříkTK napsal:No a jak by se vyjímaly v tratích z období ČSD.
Počkej si tak 14 dní, kdy bude ke stažení nová trať 310. Tentokrát už opravdu dle skutečnosti.Dan J. napsal:Pane jo, tak dneska jsem tu někde psal, že se mi líbí ta vojenská "Vetřaska a koukám, Pikku už je stihnul i naložit.Já asi fakt budu muset dodělat aktivitu Vojenský transport na 310-ce, co už se mi tak půl roku válí rozdělaná v šuplíku.
S pozdravem Dan.
Tommy66 napsal:... Takový manipulák se sestavením vozů ve výchozí stanici a jeho rozdělení ve finální stanici ...
Proboha, dovedeš si představit chudáka lokomotivu, jak táhne 10 vozů s tatrou nebo tanky:?: To by tě Rosnička asi proklelaJosef Vogeltanz napsal:Jj., dokonce už na to existuje i "armádní" tahoun. Pikkova khaki rosnička 710.558![]()
To by bylo ono. S Rosničkou sestavení soupravy z nějaké vlečky na nádražní kolej, přechod na Sergeje a hurá s technikou na cvičení.Dan J. napsal:Proboha, dovedeš si představit chudáka lokomotivu, jak táhne 10 vozů s tatrou nebo tanky:?: To by tě Rosnička asi proklelaJosef Vogeltanz napsal:Jj., dokonce už na to existuje i "armádní" tahoun. Pikkova khaki rosnička 710.558![]()
Tak posun někde na vlečce v kasárnách, nebo na nádraží, to ještě jo.
S pozdravem Dan.![]()