Zdravím,
touto cestou by som Vám chcel predstaviť trať pre OR a to z Košíc do Zvolena, ktorú nájdeme pod označením ŽSR 160. Túto trať som mal už dávnejšie vygenerovanú na DVD, za čo týmto by som rád poďakoval autorovi trate ŽSR 150 ktorý mi terén vygeneroval pred x rokmi.Ďakujem
. Trať staviam už nejaký ten Piatok, čiže koľajovo chýbajú tie najväčšie stanice na ktorých sa pracuje a to Zvolen, Haniska pri Košiciach a Košice samotné. Nateraz ako vidno z fotografií sa pomaly a iste dokončieva osádzanie budov, návestidiel a okolitej krajiny ktoré pribúda pomaličky nakoľko ako každý z nás mám tiež pracovné povinnosti, ale dúfam že po jej dokončení si nájde svojich fanúšikov. Zároveň mám aj menšiu prosbu na modelárov staníc (keďže ja som v 3ds Maxe antitalent), prípadne či by vedeli domodelovať zopár staničných budov. pre zatiaľ asi toľko , fotiek hotových úsekov je zatiaľ pramálo, ale usilovne sa na trati pracuje. 

Ďakujem za prečítanie príspevku a zároveň aj za prípadnú kritiku, rady. 
touto cestou by som Vám chcel predstaviť trať pre OR a to z Košíc do Zvolena, ktorú nájdeme pod označením ŽSR 160. Túto trať som mal už dávnejšie vygenerovanú na DVD, za čo týmto by som rád poďakoval autorovi trate ŽSR 150 ktorý mi terén vygeneroval pred x rokmi.Ďakujem

Ďakujem za prečítanie príspevku a zároveň aj za prípadnú kritiku, rady.