mmouka
Hradlař
AŽ bude, tak budekedy bude na stiahnutie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
AŽ bude, tak budekedy bude na stiahnutie?
Zdravím,kedy bude na stiahnutie?
Co máš za problém s těmito úseky?.... Zajímavé je, že stavitelé tratí největší chyby dělají vždy v rozhodných úsecích normativů hmotmosti (viz. BP Tišnov - Vlkov, Malešice - Hostivař),.......
Zdravím,Ak sa smiem opýtať,trať bude kompaktibilná aj s Open Rails 1.3.1.4328?
Zdravím,A tu cennou práci si nikde nezálohuješ? To je kaskadérství. Já kdybych neměl zálohy, tak jsem skončil už před mnoha lety. Mnohokrát jsem poznal ten mrazivý pocit, když na obrazovce z MSTS nezbylo nic jiného než klinická smrt a byl jsem rád, když jsem mohl odskočit do práce pro zálohu o několik kroků zpět. A kdyby odešel disk, tak platí to samé. Ale stalo se mi to naštěstí za těch 17 let jenom jednou a to jsem měl disk z druhé ruky, který měl neuvěřitelných 20 giga.Také to zachránila záloha jinde, ale stejně v těch dobách jsem ještě tratě do MSTS moc stavět neuměl, tak žádná škoda. Stejně je v současnosti už vše přepracované.
![]()
Ja som sa so zálohovaním inšpiroval v práci, kde používame gitlab, tak som svoju trať odzalohoval na github, čo je verzionovací systém pre vývoj softvéru. Podstate po ukončení prác vždy to pushnem na github, a keby aj došlo poškodeniu prace alebo strate, tak viem rýchlo si urobiť klon z githubu a môžem pokračovať ďalej. Je to jednoduchšie a zároveň prístupne odkiaľkoľvek, a tak aj pre skúsenejších úživateľov, aktivitarov a modelárov, ktorí hneť môžu aj úpozornovať na chyby a do officialnej verzie sa môže trať dostať celkom odladená.A tu cennou práci si nikde nezálohuješ? To je kaskadérství. Já kdybych neměl zálohy, tak jsem skončil už před mnoha lety. Mnohokrát jsem poznal ten mrazivý pocit, když na obrazovce z MSTS nezbylo nic jiného než klinická smrt a byl jsem rád, když jsem mohl odskočit do práce pro zálohu o několik kroků zpět. A kdyby odešel disk, tak platí to samé. Ale stalo se mi to naštěstí za těch 17 let jenom jednou a to jsem měl disk z druhé ruky, který měl neuvěřitelných 20 giga.Také to zachránila záloha jinde, ale stejně v těch dobách jsem ještě tratě do MSTS moc stavět neuměl, tak žádná škoda. Stejně je v současnosti už vše přepracované.
![]()

Náhodný dopravca, tak to mě pobavilo.... pohodlí Náhodného dopravcu ...