Trať ŽSR 160

Ked už robíš tie Košice, všimol som si, že máš tam hore vedľa kopca 2 šturce vedľa seba. Po novom je už jeden (kde bol niekedy kanál) zrušený. Prikladám fotkyobrázok_2021-01-04_121548.jpeg20201020_112016.jpg20201020_112001.jpg.

ZSR160: Ak potrebuješ veci na spádovisko tak kľudne vyber z mojej trate, v Štúrove je komplet všetko, tlakové nádoby, kompresorová stanica, malé valce a koľajové brzdy dvojčeľusťové aj jednočeľusťové. Taktiež /síce nefunkčné/ spádoviskové návestidlá s indikátormi. Aby si to mal rýchlejšie tak súradnice Štúrova sú 5417-14731.

Zdravím, mám dotaz na odborníkov v tratiach, chcel som prejsť daný úsek a spravilo toto, kde môže byť chyba? Databáza bola v poriadku, za rady ďakujem vopred. :)ezgif.com-gif-maker.jpg

Aby sa nepovedalo že nič nerobím vol.2
Okolie za žst Píla smer Podkriváň
Snímka obrazovky (47).jpg
Podkriváň
Snímka obrazovky (48).jpg
Detva
Snímka obrazovky (49).jpg
Stožok, v pozadí čerpačka alebo čo to je :)
Open Rails 2021-03-11 09-48-56.jpg
Stožok nadjazdy R2
Open Rails 2021-03-11 09-51-24.jpg
Vígľašský zámok
Snímka obrazovky (50).jpg
P.S. Chyba modelu odstránená, za čo Ďakujem Pikku, a dnešná norma je potiahnuť to do cca Lučenca.
Prajem pekný neskorý večer. :)

Super držím palce,a smiem sa opýtať kedy bude na stiahnutie,nechcem ťa s tým teraz otravovať,len sa slušne pýtam...

Super držím palce,a smiem sa opýtať kedy bude na stiahnutie,nechcem ťa s tým teraz otravovať,len sa slušne pýtam...
Posnažím sa slušne odpovedať.
Jeden štvorček v editore je 2500x2500m,prázdnych štvorčekov napr. z Lučenca do Fiľakova je 25,a to sú iba tie kde je položená koľaj, prirátaj cca 2-3 štvorce naokolo a máš cca predstavu koľko toho je, ďalej jeden štvorec zastaviam (ak je iba krajina, polia) cca do hodiny, čiže netuším kedy to bude ale čoskoro. :D

Každá samostatná předvěst má volbu předvěst vjezdového, předvěst oddílového. Žádná předvěst přece nekryje výhybky :) To by muselo být hlavní návěstidlo, které je předvěstí následujícího. U autobloku je mezikruží. Také je v zatržítkách. V OR to funguje stejně jako v MSTS.

Ale já už jsem od dráhy pryč od roku 94, tedy možná se názvosloví už změnila. :)

Back
Nahoře