Trať ŽSR 160

To je taký problém na jeden deň vydržať v práci bez notebook-u v práci ? Zamestnávateľovi by sa asi tiež nepáčilo že počas pracovnej doby trávi čas na notebooku...
Dám sťahovať, prídem z práce stiahnuté... Nevidím problém, zase sa hľadajú zbytočné riešenia na fiktívne problémy.
Človek stiahne raz a má vyriešené, no bože, pôjde cez deň/noc počítač.
Nepoviem keby sa to sťahuje každý mesiac.

Nepotřebuji to mít rychlé, ale když zavřu laptop, nebo si ho vezmu do práce, otevřu ho, to co se stáhlo se anuluje. Proč nelze pokracovat ve stahování nevím.

Možnost je umístit složku na GoogleDisk, 15GB není moc.
Nebo si ho nechat poslat přes fleshku (za rozumný peníz), ale platit několik stovek za to, abych jednou využil služeb a stáhl 15GB...není racionální řešení.
Google disk má limit 15GB, trať má 15,15GB. S Route riterom riskovať a robiť pokusy nemienim, nemám čas na to proste ( túto odpoveď píšem z práce ), a cez flashku určite rozposielať po planéte tiež nemienim. Kebyže viem aké caviky tu budú kvôli sťahovaniu nezverejním nič.
Za ďalšie, kto sa rozhodne vydržať tri životy a mu to stiahne má dovolené si trať upraviť, zmenšiť, prípadne sem zverejniť čo sa mu podarilo, ja už so železnicou vo virtuálnom svete nateraz končím. Prajem pekný deň.

Google disk má limit 15GB, trať má 15,15GB. S Route riterom riskovať a robiť pokusy nemienim, nemám čas na to proste ( túto odpoveď píšem z práce ), a cez flashku určite rozposielať po planéte tiež nemienim. Kebyže viem aké caviky tu budú kvôli sťahovaniu nezverejním nič.
Za ďalšie, kto sa rozhodne vydržať tri životy a mu to stiahne má dovolené si trať upraviť, zmenšiť, prípadne sem zverejniť čo sa mu podarilo, ja už so železnicou vo virtuálnom svete nateraz končím. Prajem pekný deň.
Ok.
Takže buď anebo mám smůlu.
Myslím, že je to jasné. Souhlasím.

Kebyže viem aké caviky tu budú kvôli sťahovaniu nezverejním nič.
Vítej v klubu. :) A nejhorší je, když se ti někdo bude vnucovat, že to a to máš nereálné, protože to má být správně tak či onak. Každý stavitel má svůj pohled na železnici se svým zaměřením na detail. A nikdo nemá právo do toho kecat. 15GB, to asi také používáš fototextury. Jinak asi není možné takové velikosti dosáhnout, protože tolik nemá ani celá BP s fototexturami 1024x1024.

Nenech se rozhodit brblajícími. :)

Vítej v klubu. :) A nejhorší je, když se ti někdo bude vnucovat, že to a to máš nereálné, protože to má být správně tak či onak. Každý stavitel má svůj pohled na železnici se svým zaměřením na detail. A nikdo nemá právo do toho kecat. 15GB, to asi také používáš fototextury. Jinak asi není možné takové velikosti dosáhnout, protože tolik nemá ani celá BP s fototexturami 1024x1024.

Nenech se rozhodit brblajícími. :)
Tak ak by niekto veľmi ,,brblal" môže sa realizovať v trati :D nemám s tým problém.
Inak Vďaka za postreh, zložka Terrtex mala 11GB, uvidím čo to spravilo z traťou. :)

Aha, já myslel že se ti to nějak nedaří stáhnout nebo co.
Přečti si prosím znovu na co jsem reagoval, přesněji k čemu byla směrována má odpověď, u které sis utrhl jen část věty.

15GB je na trať opravdu moc a problém se u autora evidentně vyřešil, zatím jsem nezkoušel.
Pro mě osobně velikost tratí a trainsetů problém nedělá, neboť mám na to vyhrazené místo.

To je taký problém na jeden deň vydržať v práci bez notebook-u v práci ? Zamestnávateľovi by sa asi tiež nepáčilo že počas pracovnej doby trávi čas na notebooku...
Dám sťahovať, prídem z práce stiahnuté... Nevidím problém, zase sa hľadajú zbytočné riešenia na fiktívne problémy.
Človek stiahne raz a má vyriešené, no bože, pôjde cez deň/noc počítač.
Nepoviem keby sa to sťahuje každý mesiac.
Střílení do prázdna.
Jasně, jen kdyby ho člověk k práci nevyužíval, že :)

Zdravím. Musí se pro tuto trať použít výhradně přiložený Global nebo je jí možné provozovat společně s jinými (staršími) tratěmi ? Děkuji za info.

Back
Nahoře