Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JendaMSTS teď objednávky nepřijímá. Pracuje na nové verzi tratě, která má být vydána tenhle rok. O žádném Demu nevímCANDY napsal:zdravím chcem sa spýtať čo z touto traťov?písal som autorovy objednávku a nič není niekde aspon demo?
trať je zatím na stažení jen pro vlastníky první verzeCANDY napsal:takže trať je už k objednaniu?![]()
Bohužel zatím je pouze pro majitele první verze ke stažení. Teď mám při VŠ praxi, tak nemám čas pálit a balit DVD. Objednávání rozjedu v listopadu 2011. Ale zase se můžete těšit, že jako ve verzi minulé bude na jednom DVD komplet vše i s vozidly a aktivitamiCANDY napsal:takže trať je už k objednaniu?![]()
CANDY napsal:Jenda: Hej hej teším satvoja trať vyzerá super aj videa
asi sa vyznáš vo svojom odbore
držím palce
![]()
Čouda napsal:Tak Jendo 3/4 roku mi to leželo bezvládně doma. Dnes jsem roztočil disk a svezl se. Musím chválit. Líbí se mi to, paráda! Ale přišel jsem na jeden nešvar a to "odvratný" výhybky ve smyčkách. Nejde je nějak zneviditelnit? Ale jinak fakt paráda! Pěkný počin![]()
mikulda napsal:Ono je nutné za ní dát ještě jeden kousek koleje (jinak to nefunguje) a v oblouku o poloměru 25 m už je vidět všechno![]()