Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je chyba modelu. Screenshoty ti nejdou nahrát proto, protože je máš fotky ve špatném formátu.Nějáké divné textury pod vlakem,trošku koukají i z podvozku nejdou my uploudnout screenshoty
zkoušel jsem přejmenovat koncovku a pořád nicTo je chyba modelu. Screenshoty ti nejdou nahrát proto, protože je máš fotky ve špatném formátu.
nevíte jak to opravit? mám zkusit reinstalovat model?To je chyba modelu. Screenshoty ti nejdou nahrát proto, protože je máš fotky ve špatném formátu.
Skús v nastaveniach zapnúť "načíst .dds textury přednostne pred .ace"Nějáké divné textury pod vlakem,trošku koukají i z podvozku nejdou my uploudnout screenshoty,nevít někdo jak je opravit ?,děkuji předem
Díky. V open rails sa ešte moc nevyznám tak som sa to chel len spýtaťAsi proto, že ten vlak má lokomotivu i vozy v korporátním schématu ŽSSK pojmenovaném po jeho autorovi - Blonski. Tzn. že střechy budou RAL 9006 nové a RAL 9006 + špína jeté.
zkusil jsem to, ale pořád nicSkús v nastaveniach zapnúť "načíst .dds textury přednostne pred .ace"![]()
To je chyba modelu. Screenshoty ti nejdou nahrát proto, protože je máš fotky ve špatném formátu.
Není to chyba modelu, je to samozřejmě chyba při instalaci. A pokud opravdu nejsou textury v .dds, tak máš nainstalovaný jen skin a máš neúplný archiv. Chybí ti nějaké textury. ORTS chybějící textury zobrazí šedou barvou. MsTS to řešil nekompromisním pádem, v ORTS máš alespoň možnost přijít na to, co ti chybí.zkusil jsem to, ale pořád nic![]()

zkusím najít nějáký jiný link na instalaci uvidím jestli to fungujeNení to chyba modelu, je to samozřejmě chyba při instalaci. A pokud opravdu nejsou textury v .dds, tak máš nainstalovaný jen skin a máš neúplný archiv. Chybí ti nějaké textury. ORTS chybějící textury zobrazí šedou barvou. MsTS to řešil nekompromisním pádem, v ORTS máš alespoň možnost přijít na to, co ti chybí.
Pro srovnání - model, kde se chybějící textura zobrazí šedě:
Zobrazit přílohu 26843
a ten samý model, kde je jiná textura jen bílá, takže nechybí, jen na textuře nic není.
Zobrazit přílohu 26844
Možná jsem to někde přehlédl, ale o jaký model přesně se jedná, odkud byl stažen a jak přesně vypadá ve hře. To by si myslím hodně pomohlo nám všem.