Aktivita BP testLysa_BP86

Craftík

Začátečník
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit s tím, že mi nejde dát pohled do kabiny na aktivitě testLysa_BP86 u lokomotivy 751.158-7. Když dám 1. tak mi to napíše, že kabina není k dispozici. Předem děkuji za veškeré odpovědi.

Ahoj.
To bude asi tím, že tam tu kabinu nemáš, nebo máš špatnou cestu v eng souboru. Jak upravit cestu, či najít kabinu, je tady na fóru v návodech, ale pokud vlastníš TBP (originál z DVD), tak by tam měla být cesta i kabina správně.
Dan

Ta kabina nefunguje jen v OR. V MSTS není problém. Ale na DVD i flešky jsem dával opravný soubor. Těch lokomotiv bylo několik. Už se to tady někde řešilo, ale nevím ve kterém vlákně. Možná tam jsou i linky ke stažení. Ale i tak, tyto aktivity byly tvořeny v dobách, kdy nějaký Openrails ještě neexistoval. Tedy jen pro MSTS. Pak v OR asi stejně nebudou korektně fungovat. Také výkonové vlastnosti lokomotiv jsou v OR pomalejší, tedy i kdyby vše fungovalo, tak se nemůže stíhat jízdní řád. Zrovna v této jednoduché aktivitě se skáče z mašiny na mašinu a nemám tušení, jak se to v OR projeví. Není čas vyzkoušet, priorita jsou práce na tratích. :)

Zbyňku, pokud mu to píše že kabina není k dispozici, není to otázka (ne)funkčnosti kabiny por OR. To by šel alespoň front a boční pohledy.
Tady je to o tom, co píše Dan - problém s definovanou cestou ke kabině (špatná cesta a nebo neexistující odkazovaná kabina). V tom případě ani nezáleží na simulátoru. OR se z toho akorát nehroutí a místo toho ukáže venkovní pohled.

Zbyňku, pokud mu to píše že kabina není k dispozici, není to otázka (ne)funkčnosti kabiny por OR. .......
Ty jsi to nepochopil. Já mám veškerá vozidla nastavená jak pro MSTS, tak pro OR. Přepíná se to automaticky podle toho v čem simulátor pustíš. A já v ladění pro OR udělal asi u 4 lokomotiv chybu ve směrování do kabiny. Opravu dávám už delší dobu jak na flešky, tak na DVD a někde jsem to určitě pověsil i sem. Nebo ne?

Flešku mám koupenou asi před třemi týdny. A v OR ty kabiny pořád nejsou. V MSTS je to v pořádku.

Back
Nahoře