Padanie Open Rails

Dano123

Začátečník
Ahojte. Keď idem s PushPullom tak po asi 15 minútach pri zmene pohľadu mi spadne hra bez erroru. Neviem vôbec čím by to mohlo byť, podotýkam že s inými HKV mi hra vôbec nepadá.

Ešte doplním PC špecifikácie:
Procesor: AMD Ryzen 5 2600
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1660 6GB
RAM: 16GB
Monitor: Nejaký AOC 144Hz, OR hrám na 60Hz, inak trhá.

To, že si dodatočne doplnil parametre Tvojho stroja, je síce pekné, ale v tomto prípade je to naprd.
Musíš doplniť podstatnejšie informácie:
1/ verzia OR
2/ trať a aktivita
3/ konkrétny model - je správne nainštalovaná kabína ?
4/ presné miesto, kde to robí príp. screen
Potom sa možno pohneme ďalej ...

Verziu OR používam najnovšiu, ale mám aj MN.
Trate sú všetky, pri menších tratiach to padá menej.
Aktivity moc nehrávam, je to prohlížení tratě.
Model: 951.001, kabína správne, miesto je náhodne. Ono sa to niekde stane (nemám šajnu že kde) a vždy keď prepnem pohľad z kabíny na pohľad z vonka tak to spadne. Pri inom modeli sa nič také nedeje.

Dej si monogame verzi, i mně a to mám silnější comp třeba v Brně OR klasický nemilosrdě padá.

Tak som si porovnal MG a klasické OR. V MG verzii mi to stále trhá, niekedy sa ani nezapne. V klasickej verzii to ide plynule...

Další..., stáhni si Riva Tuner a dej u MG OR, FPS na 30 natvrdo, jinak se to škube, ale já nechápu, proč tuhle pí... už dávno vývojáři neodstranili. To je takový problém to FPS zamknout přímo ve hře, nebo s tím něco udělat? Riva Tuner totiž na Win10 třeba shazuje Zoner, požívá stejnou knihovnu a je s tím problém, musím jej furt jai kokot zavírat. Navíc proč u nové hry musím používat už tak dlouho nějaký "podprogram"....

No... tak som to skúsil a na trati BP som došiel po Devínske Jazero. Potom pri prepnutí pohľadu zase hra bez erroru spadla... Tak ja radšej pôjdem na nejaké osobáky s laminátkami lebo na toto už fakt nemám nervy...

No... tak som to skúsil a na trati BP som došiel po Devínske Jazero. Potom pri prepnutí pohľadu zase hra bez erroru spadla... Tak ja radšej pôjdem na nejaké osobáky s laminátkami lebo na toto už fakt nemám nervy...
Přesně tak, zlatý laminátky :D

Back
Nahoře