Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To se budou dělat aktivity na Jižní Moravě. Už mám připravenou jednu aktivitu z Vyškova do Brna a Letovic Os 4702.A jako ve skutečnosti, první na řadě je prototyp na ověření funčnosti jednotlivých uzlů. A hele, funguje to. Tak snad časem i série pro obě dvě napájecí soustavy.
Zobrazit přílohu 27844Zobrazit přílohu 27845
Hlavně, aby ti neshořel řidící vůz tak, jako ve skutečnosti. Časem budou samozřejmě i standardní 560.To se budou dělat aktivity na Jižní Moravě. Už mám připravenou jednu aktivitu z Vyškova do Brna a Letovic Os 4702.
Vzhledem k vyhořelému řídícímu vozu je to chytlavé přirovnání.To já se už nemůžu dočkat, S2ka konečně chytne ten správnej šmak.![]()
Tenkrát asi jezdilo víc lidí, tak bylo potřeba ty vícevozové. Ale svoje kouzlo ten řidičák má doposud, si tak říkám. I když designem nemá na cukajdo 451, nečekaná elegance sedmdesátek je rozhodně nadčasová.Já si myslím, že by taková třívozová jednotka obstála i dnes, např. jako krajský vlak (Rokycany-Plzeň-Přeštice). Konkurenci tam má v podobě 242+BDs+2xBdt.
Pikku ty jsi objevil nový parametr v OR?Hlavně, aby ti neshořel řidící vůz tak, jako ve skutečnosti. Časem budou samozřejmě i standardní 560.
Nevím zda jsi stihl už zaregistrovat, ale takový parametr tam skutečně je a funguje. Samozřejmě neblafne celý vůz. Viz. kapitola 8.1.3 Hot Wheel Bearings manuálu Open Rails. A celé to jde ještě podtrhnout vizuálním efektem BearingHotboxFX. Na kolizní model programátoři z etických důvodů rezignovali, ale takovéto kravinky neopomněli vyřešit. Funguje to pod MG.Pikku ty jsi objevil nový parametr v OR?![]()
Z etických důvodů vyloučili vykolejení a kolise. Co se týče ostatních věcí tak si to zdůvodní určitě taky. Ale čistě mezi námi. Mě by se líbilo otáčet v budce sedačkou, stahovat okénka nebo otevírat dveře a pouštět si větrák. Na fyzikální model kašlu, stejně když jim něco nevychází tabulkově tak tam naperou bulharskou konstantu. Ale někdo jiný tím bude zase dotčen. Jako vývojář si nevybereš, nikdy nebudou spokojeni všichni.Programátoři ORTS v té hře maj kilo koko*in, ale lepší fyziku, správu paměti, kolízní model, nebo možnost vykolejení, to neee.![]()
To byl pokus o vtip, ale evidentně nepochopen. Tak někdy příště.Nevím zda jsi stihl už zaregistrovat, ale takový parametr tam skutečně je a funguje. Samozřejmě neblafne celý vůz. Viz. kapitola 8.1.3 Hot Wheel Bearings manuálu Open Rails. A celé to jde ještě podtrhnout vizuálním efektem BearingHotboxFX. Na kolizní model programátoři z etických důvodů rezignovali, ale takovéto kravinky neopomněli vyřešit. Funguje to pod MG.
Nešlo o nic, pochopeno bylo velmi dobře. Jen jsem si vzpomněl, že ORTS skutečně jeden "požární" parametr má. Takže i když šlo zpočátku o nadsázku a vtip, obojí není daleko od realizace.To byl pokus o vtip, ale evidentně nepochopen. Tak někdy příště.
jestli se nepletu , funguje to i v klasické verzi ORNevím zda jsi stihl už zaregistrovat, ale takový parametr tam skutečně je a funguje. Samozřejmě neblafne celý vůz. Viz. kapitola 8.1.3 Hot Wheel Bearings manuálu Open Rails. A celé to jde ještě podtrhnout vizuálním efektem BearingHotboxFX. Na kolizní model programátoři z etických důvodů rezignovali, ale takovéto kravinky neopomněli vyřešit. Funguje to pod MG.
Jo takovou blbost už stihli přenést do standardu, tedy kromě toho vizuálního efektu. Ten zatím jen v MG. Spousta základních věcí pořád nefunguje, ale za to se nám kouří od ložisek.jestli se nepletu , funguje to i v klasické verzi OR![]()
...Spousta základních věcí pořád nefunguje, ale za to se nám kouří od ložisek.