OpenRails a Monogame

Limo44

Cestující
Zdravím, mám taký menší problém. Rzohodol som sa že začnem používať monogame na OR. Tak si ho stiahnem, a keď sa snažím spustiť hru tak na mňa vybehne toto: (viz. obrázok). Nevedel by niekto čo s tým ? Budem rád za každú radu, kedže s monogame len začínam a fakt netuším čo je s tým.

Přílohy

• Desktop Screenshot 2021.02.12 - 19.05.38.75.jpg
    Desktop Screenshot 2021.02.12 - 19.05.38.75.jpg
    44.2 KB · Zobrazeno: 58
Taky zdravím, neví prosím někdo proč když zapnu OpenRails MG tak se mi v kabině nezobrazují například ručičky ampérmetrů, páka brzdiče, různé přepínače atd. ? byl bych moc rád za zpětnou vazbu. Díky moc všem, kdo pomůže

Tím chceš říci, že u stejného vozidla a kabiny, ale ve standardní verzi OR se animované části kabiny zobrazují?

Tím chceš říci, že u stejného vozidla a kabiny, ale ve standardní verzi OR se animované části kabiny zobrazují?
Ano třeba u lokomotivy 350.001 v stabilní 1.3.1 se kabina nádherně zobrazí se vším co má a v MonoGame se mi nezoobrazuje rajčák, páka brzdiče atd. Jenom 3D kabina je ok

Ještě maličkost: OR (MGOR) si ukládají nastavení ve složkách uživatele. Není nutno tedy provádět kompletní instalaci, ale pouze obměnu obsahu složky OpenRails.

Jen taková chuťovka z testování : Ex 124 Valašský expres právě zastavil ve stanici Hranice na Moravě. Do jeho čela se postavila lokomotiva 350.005-5 Gabriel.Open Rails 2021-02-22 01-51-16.jpg

Back
Nahoře