Free fiktívna trať Demänová -> Podbrezová

Teraz som to objavil a zacal stahovat takze v priebehu dna vyskusam a dam vediet. Trat by mala obsahovat aj lanovku z Chopku na Demänovske sedlo a tak tiez trat Lopejske Celno do Krpacova.

To čo je blbosť ? Pavučina a maďarský trainset ?! ...

Naposled editoval moderátor:
Právě se ji chystám projet. Podle mapy, která je přiložená, je reálná snad jen st. Podbrezová, zbytek je fikce. Ale na druhou stranu, podle screenů vypadá pěkně. Shodit elektriku, vyměnit návěstidla a mohla by z toho být celkem slušná horská ČSD trať.

Moc hezké

Zatím se mi to jeví hako moc hezká trať (Teda aspoň podle screenů). Neuvažujete ji přestavět jako fikci do čekého prostředí. Přinejhorším to zkusím já :roll: .

Tak po projetí asi 20 km můžu říct, že se mi trať líbí. Jen mi tam vadí ta elektrika. A ty stoupání.... 754+4xBdmtee, na plný plyn a sotva 40. Tyhle horský můžu. Ale FPS nic moc 9-15, v tunelech 20 (taky nemám kdoví jakej počítač).

Já si taky projel kousek,ale musím se informovat kamarádů ze Slovenska,jak je to s realitou.Vypadá to celkem slušně,ale nespokojím se s maďarskými návěstidly na slovenské trati.Raději počkám,jestli to někdo nepředělá.Zatím to vidím v šuplíku.

Šnek napsal:
Já si taky projel kousek,ale musím se informovat kamarádů ze Slovenska,jak je to s realitou.Vypadá to celkem slušně,ale nespokojím se s maďarskými návěstidly na slovenské trati.Raději počkám,jestli to někdo nepředělá.Zatím to vidím v šuplíku.
Realita je taká že žiadna taká trať neexistuje :lol:. To že sú použité názvy existujúcich obcí nech Ťa nemýli.

Naposled editoval moderátor:
Šnek napsal:

O předělání by se dalo přemýšlet.... Ale nebudu říkat dopředu, jestli jo nebo ne, protože pokud řeknu, že to udělám, tak už víme jak to tady chodí. Nechm(t)e se překvapit.

Davidus napsal:
Tak po projetí asi 20 km můžu říct, že se mi trať líbí. Jen mi tam vadí ta elektrika. A ty stoupání.... 754+4xBdmtee, na plný plyn a sotva 40. Tyhle horský můžu. Ale FPS nic moc 9-15, v tunelech 20 (taky nemám kdoví jakej počítač).
Tak to můžem střihnout jako lokálku :wink: .

ProfiAmater napsal:
Davidus napsal:
Tak to můžem střihnout jako lokálku :wink: .
Mám to zkusit nebo si mám počkat :?: :?: :?: . Fakt se těším, ale ty troleje sou mi nesympatiký :(

Zdravím,nemáte někdo zkušenosti s chodem této trate??mě cca po 5 minutách jízdy v jakemkoliv useku spadne..bez hlášky..jen me to pošle k Billovi...Sice mám BIN,ale tím by to asi nemělo být ne? :cry:

ahoj, trat je fajn...ale neviem preco mi nejdu zvuky vlaku a masiny celkove ked mam pohlad z vonku..v kabine mi idu zvuky...ked som si dal vlak na iny trat tak vsetko ok..len v tejto mi to nejde...neviete co je s tym?

Back
Nahoře