Polonizované ČD peršingy

Pacik

Začátečník
Ahojte, chcel by som sa spýtať že či niesu niekde verejné polonizované ČD peršingy ešte zelené s ČD logom?
Ďakujem za odpoveď vopred.

"Nádhera" jak rozinkludovat český model dle polských vzorů se kterým nevytvoříte v editoru aktivit pro MSTS vůbec nic. BRAVO.

Doma ho nemám, ale v práci ho mám. Instalačku trati mám v práci. A přesně tak se dělají chyby, kdy starou verzí přepíši verzi novou. Ten virtuální svět je už moc veliký a nedá se vše uhlídat. A to můj TBP je jen slabý odvar toho, co existuje. A mé tratě to samé.

Každý, kdo má mé DVD s tratí za posledních 10 let, tak tyto 3 lokomotivy má. Ano. Tenkrát David Hájek trval na tom, abych tyto lokomotivy zařadil.
Já na tyto stroje úplně zapomněl, protože v práci na jezdění čas nemám a doma jsem měl nějaký jiný, starší trainset. :)

... David Hájek trval ...
Nazdar Zbyňku,
ne nevím, nešlo spíše o prosbu ? :)
Jestli se nepletu, soubory modelů/skinů polonizovaných Peršingů 163 046, 047 a 048 měly v názvu index "_07" nebo "_08" (podoba skutečného stroje v roce 2007 u 163 047 a 048 nebo v roce 2008 u 163 046), takže například textura "cd_163046_08a". Tímto byla snaha zabránit přepsání souborů původních modelů.

Ať se daří.

David

Back
Nahoře