Kabina 361

Matix8CZE

Začátečník
Dobrý den chtěl bych se zeptat ano vím jsem asi idiot ale na žádnou 361čku mi ta kabina nefunguje mohl by mi prosím někdo poradit a nebo poslat CabView předem děkuji za odpověd

Ahoj, co znamená, že ti nefunguje? Nejsou funkční animace, kabina se nezobrazí nebo co si pod tím pojmem mám představit?

Postupuješ podle zaběhnutých návodů jak nainstalovat kabinu? Máš správně zadané směřování ke kabině v eng souboru? Upravuješ správný eng soubor, nemáš čistě náhodou ve složce s modelem ještě složku Openrails?

Dobrý den chtěl bych se zeptat ano vím jsem asi idiot ale na žádnou 361čku mi ta kabina nefunguje mohl by mi prosím někdo poradit a nebo poslat CabView předem děkuji za odpověd
to že si budeš sypat popel na hlavu neznamená, že tě to opravňuje k tomu psát jak idiot bez základního vzdělání rodného jazyka a tak, aby se daný projev dal alespoň trochu pochopit, takže nejdřív trochu naštudovat češtinu, a pak psát na fórum.

Pokud něco nefunguje, tak je většinou chyba mezi stolem a židlí. A když už něco nefunguje, je třeba důkladně popsat závadu. Při dobrém popisu závady lze snadno dohledat příčinu a závadu odstranit. To ovšem v tomto případě nelze.

V praxi to pak vypadá takto:
Závada: Vůz se chová legračně.
Odstranění: Vůz byl prohlédnut a poučen, že se má chovat důstojně.

Back
Nahoře