Živák

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
ruzeri napsal:
Čau mám menší problém,když si zapnu živák,tak nvm jak se to stane mi někdy vlak začne brzdit,spadne do záchraný brzdy a už nejde odbrzit,takže konec hry a odznova hezky.Nevěděl by jste mi někdo pomoct,díky. :?: :?
Nejspíše nevyladěný eng,stáhni si aktualizaci od p.Šemory,pokud používáš nastavení na 30cm.

Petr Novák napsal:
ruzeri napsal:
Čau mám menší problém,když si zapnu živák,tak nvm jak se to stane mi někdy vlak začne brzdit,spadne do záchraný brzdy a už nejde odbrzit,takže konec hry a odznova hezky.Nevěděl by jste mi někdo pomoct,díky. :?: :?
Nejspíše nevyladěný eng,stáhni si aktualizaci od p.Šemory,pokud používáš nastavení na 30cm.
Heh,ok a kde je? :D :eek: :roll: :?:

Naposled editoval moderátor:
ad bob57_cz - abych řekl pravdu,ten psaný projev je hrozný,ale smysl jsem pochopil,jde mu o to,že strhává po rozjezdu záchrannou brzdu.O tom se už tady diskutovalo a shodli jsme se,že je to v engu,přesně si nepamatuji,který monitor to byl.Jak víš,hodně lidí se vrtá v engu a pak nic nefunguje,jako vždycky.Naprosto s tebou souhlasím,že se zásadně nic nečte a pak se to ptá na foru,jenže co s tím?

ad Dráčik - nemusí to být jen živákem a jeho obsluhou,spíše bych to viděl na nenastavený eng,ještě dost modelů není úplně vyladěno a jak vyplývá z odpovědi na moji odpověď,nováček nemá potuchy,kde co je

ad ruzeri - který model ti to dělá,pokusíme se pomoci

Petr Novák napsal:
ad bob57_cz - abych řekl pravdu,ten psaný projev je hrozný,ale smysl jsem pochopil,jde mu o to,že strhává po rozjezdu záchrannou brzdu.O tom se už tady diskutovalo a shodli jsme se,že je to v engu,přesně si nepamatuji,který monitor to byl.Jak víš,hodně lidí se vrtá v engu a pak nic nefunguje,jako vždycky.Naprosto s tebou souhlasím,že se zásadně nic nečte a pak se to ptá na foru,jenže co s tím?

ad Dráčik - nemusí to být jen živákem a jeho obsluhou,spíše bych to viděl na nenastavený eng,ještě dost modelů není úplně vyladěno a jak vyplývá z odpovědi na moji odpověď,nováček nemá potuchy,kde co je

ad ruzeri - který model ti to dělá,pokusíme se pomoci
No mám problém s lokomotivou 363021,je to ta s nátěrem ČEZu
PS:doufám že už tomuhle porozumíte :?

bob57_cz napsal:
ruzeri napsal:
No mám problém s lokomotivou 363021,je to ta s nátěrem ČEZu
PS:doufám že už tomuhle porozumíte .
NE ! Je třeba napsat konkrétní situaci, kdy k "chybě" dojde:
Jaká je okamžitá rychlost a povolená traťová rychlost - došlo k překročení ? ANO - zasáhl nastavený monitor ( já osobně jsem byl pro zrušení takto nastaveného chování, ale nastavil to někdo jiný na přání jiného ).
Po zapůsobení monitoru to zastaví a je potřeba počkat nastavenou nesmyslnou zdržovací dobu ( u mnoha eng je nastavena na 90s! ), po resetu lze odjet.
Dá se to obejít (90s) po zastavení přeskokem do opačné kabiny a zpět.
Nejlépe je však se naučit jezdit bez překračování rychlosti a nezapínat VZ až za jízdy - VZ musí být zapnutý i v reále ještě před odjezdem vlaku.

Ruzeri, problém je jinde. Ty si pouštíš tlačítko bdělosti v menu, že? Musíš si stisknout při jízdě CTRL+NUM4 a tlač. bděl. vypnout. Měl jsem tenhle problém taky. Jestli ani tohle není pravda tak nevim.

Vitas napsal:
Ruzeri, problém je jinde. Ty si pouštíš tlačítko bdělosti v menu, že? Musíš si stisknout při jízdě CTRL+NUM4 a tlač. bděl. vypnout. Měl jsem tenhle problém taky. Jestli ani tohle není pravda tak nevim.
Jsi přišel trošku s křížkem po funuse, odpovídat na 2 měsíce starý dotaz, na který ke všemu existuje i odpověď.

Kuba napsal:
Vitas napsal:
Jsi přišel trošku s křížkem po funuse, odpovídat na 2 měsíce starý dotaz, na který ke všemu existuje i odpověď.

:eek: Jo to je pravda sem si nějak... nevšim :lol:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře