dvd MSTS vs.trať 321

Karči msts321

Začátečník
Pozdravujem.Pred nedávnom som si zakúpil originál dvd od tvorcu TRAŤ 321.Mám Windovs 8 a chcem sa spýtať,kedže už nemožno zohnať MSTS (zakúpením),trať 321 nemôžem využívať.Doposiaľ som hrával RW,ale chcem prejsť na msts,kvôli trati 321,keďže sú na nej hlavne SK stanice.Majiteľ dvd trate 321 mi odporučil kde by som zohnal na uložto msts,ale opakovane som ju inštaloval a trat 321 mi nejde načítať.Preto by som prosil,kto máte možnosť,Rád odkúpim dvd MSTS,keďže nieje ju možné nikde na nete zohnat,prípadne mi poradiť s problémom.Veľmi pekne Ďakujem.

Doporučím ti přejmenovat originální složky Routes a Global co si nainstaloval z ulozto a vytvořit nové do nichž nakopíruj Trat 321 (Routes) a obsah složky Global z DVD do nově vytvořené složky Global, vše ostatní tam kam to patří. Pak si stáhni program Openrails a zkus trať spustit v něm. Pokud ani to nepomůže zkus ještě stáhnout OR verzi MonoGame nainstaluj a v Nastavení v kartě Obecné vypni položku Watchdog.

Doporučím ti přejmenovat originální složky Routes a Global co si nainstaloval z ulozto a vytvořit nové do nichž nakopíruj Trat 321 (Routes) a obsah složky Global z DVD do nově vytvořené složky Global. Pak si stáhni program Openrails a zkus trať spustit v něm.
Vyskúšam a uvidíme :) Ďakujem zatiaľ za radu.A teda potrebujem k tomu MSTS?A ked áno,kde ju teda stiahnem kedže ju nelze zakúpiť? :-/

Zkus postupovat podle tohoto.
Aha,no skúsim to poriešiť...Len teraz sa mi to nedá,ideme sa za mesiac sťahova´t a dvdčka máme už zabalene v krabiciach :) ,nechcem to prehadzovať,tak keď sa presťahujeme a dostanem sa k tomu.Napíšem Ti,či sa mi to podarilo spojazdniť.Zatiaľ Ti pekne Ďakujem za pomoc a Tvoj čas.

Pokud budeš jen jezdit MsTs nepotřebuješ. Otazka do plena je tvá konfigurace, to tu nedáváte nikdo a hromada z Vas se to snazite rozjet na školním notebooku.

Back
Nahoře