Projekt Północna Polska do Open Rails

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna m61
  • Datum začátku Datum začátku
Projekt Północna Polska do Open Rails 1.5.1

Download - Route, Timetable, Trains, Global, Sound

" Pierwszy etap projektu został zakończony. Mapa opublikowana. Z pierwszych opinii jakie spływają społeczności się podoba to co zrobiliśmy. W drugim etapie mieliśmy zrobić linię 401 + łącznicę Kiekrz-Poznań Franowo. Wstępnie rozmawialiśmy z kolegą Mardokiem i najprawdopodobniej trochę harmonogram prac zmodyfikujemy i jako pierwsza na warsztat w drugim etapie prac pójdzie obwodnica Poznania. Powód jest prosty. Pociągi towarowe ze Szczecina w tej chwili kończą w polu za Kiekrzem a jak będzie dojazd do Franowa to wystarczy wydłużyć ścieżki w TT i można będzie opublikować wersję v2.1 z kompletnymi przebiegami dla pociągów towarowych. Po tej publikacji ruszą później prace na linii 401
Ja mam teraz trochę urlopu zanim kolega położy tory 1f642.png ale zgodnie z obietnicą uzupełnię TT o briefingi.

Napiszę, również krótkie TT dedykowane pod OR CZ/SK. Będę chciał wykorzystać w nim między innymi tego vectrona z Czeskimi ustawieniami, którego prezentowałem na swoim YT. Kabina z interaktywnymi ekranami działającym tempomatem napewno zasługuje on na przejazd. Niestety vectron ten działa tylko na OR CZ/SK dlatego to TT będzie dedykowane tylko i wyłącznie pod tą wersję OR. "
Grzegorz Stolpe

Hello,
very nice route, I like it. Just if I can report one thing, with the problem. Your name of route shows Polish page chars what makes some problem to me. I have Convoi app with Consists handling and now it fails to open due name of Route, this app simply scan also internally routes inside directory. When I change name of route to f.ex. Polnocna Polska then all is ok with Convoi app but inside play, some tracks are missing what is problem. I don't have any problems with other Poland routes (PSK, zakarpatsie, ...) because they don't use typical Polish chars in name. Can you be kind to do some changes with this? I think many other users will have problems in this case. Many thanks for your nice prj.

Back
Nahoře