Skiny Jakub H.

Ako som Ti písal aj v SZ - prvotriedna robota. Hneď ako to bude časovo možné doklepem verzie kabín. Hold teraz sa musím učiť.
Ještě jednou díky, jsem rád, že se líbí, a nejen tobě. Každý takový ohlas mi dělá velkou radost a motivuje dál. A není kam spěchat, sám to mám teď stejné, takže plně chápu. :)

Po téměř dvouměsíční odmlce se opět vracím. A tentokrát příspěvek pravděpodobně zaujme více. Opět ve spolupráci s @3michal, kterému patří neskutečné díky za možnost umístit skiny na jeho stránky, naleznete na jeho stránkách https://modely-msts.cz/ několik mých skinů, jak těch, které jsem zde prezentoval tak i těch, o kterých jsem pomlčel. :) Doufám, že vám udělají radost. Za případnou zpětnou vazbu budu rád, vždy je co zlepšovat. :)

Já díky za skvělé ladění pro OR CZ/SK. :) Jsem rád, že udělaly radost, na dílně jich spousta zajímavých ještě čeká, takže je na co se ještě těšit. A stále platí, že kdyby někdo měl víceméně jakoukoliv 742 nafocenou, rád se toho ujmu, i třeba takové korporátní 742 mi v OR chybí.
Díky za krásné kocoury! Moje nejoblíbenější lokomotivy. :)
Zobrazit přílohu 31452

Jinak ladění na 742 může mít více variant jak po fyzikálních vlastností stroje tak po zvukových. Vydali jsme nedávno balík, kde jsou všechna tyto ladění u různých skinů zastoupena. Buchary pak neznějí a nejezdí všechny stejně. Určitě se tam inspirujte. ;)

Jinak ladění na 742 může mít více variant jak po fyzikálních vlastností stroje tak po zvukových. Vydali jsme nedávno balík, kde jsou všechna tyto ladění u různých skinů zastoupena. Buchary pak neznějí a nejezdí všechny stejně. Určitě se tam inspirujte. ;)
Super, mohl bych jen poprosit o bližší info pro jednotlivé verze, nejak jsem to totiž nepochopil. Předem díky

Po delší skinařské odmlce se pokusím opět navnadit nejnovějším výtvorem.

Jedná se o 771.092-4 patřící ZSSKC, který ovšem až do konce své existence nesl loga ZSSK.
Velký dík, jak je u čmeláků zvykem patří @duuso, který mi na tento parádní stroj poskytl fotky. Tak snad co nejdřív rozšíří i vaše depa, společně s dalšími skiny, které ovšem zatím nechám v utajení, ať je nějaký "překvápko".

Přílohy

• 771 092 a.jpg
    771 092 a.jpg
    485.6 KB · Zobrazeno: 2
  • 771 092 b.jpg
    771 092 b.jpg
    341.4 KB · Zobrazeno: 2
Asi jako zmrtvýchvstání.

Po přesně téměř přesně roce se hlásím. Stalo se dost věcí, bohužel i těch méně pozitivních. Jak jsem již zmiňoval dříve jinde, bohužel mi odešel noťas, na kterém jsem měl dosavadní tvorbu. Ze skinů jsem tam přišel o téměř hotové stroje 771 076, 771 092, 771 094, 770 513, 742 425 a další.

Nicméně je potřeba žít v současnosti. :D Před nějakou dobou mě oslovil @duuso s přáním vytvořit 770.538-7. No, chvíli to trvalo, nicméně jsem znovuotevřel lakovnu a vrhnul se na to. Fotky jsou původem od @Miku031. Výsledek můžete posoudit níže. :)

A taková "poznámka pod čarou", na disk, na kterém se věci ze dřív nachází se dostanu, ale do složek, kde je vše důležité se skrz bezpečnostní oprávnění nedostanu, a to ani po zkouknutí několika návodů. Kdyby někdo věděl, nebo mohl poradit, co s tím, byl bych moc rád, jelikož skiny, nad kterými jsem strávil troufám si říct desítky hodin bych rád zveřejnil.

Přílohy

• 770 538 a.jpg
    770 538 a.jpg
    250.4 KB · Zobrazeno: 3
  • 770 538 b.jpg
    770 538 b.jpg
    865.7 KB · Zobrazeno: 3
Mašina ako hrom ! No a o kvalite ani nehovorím, ešte raz díky Kubo !
Za málo, jsem rád, že se líbí. :)

Slova díku nicméně nyní musím použít já.

Člověk už půl roku tak nějak žije s tím, že ty hodiny práce se mu nikdy nevrátí, a byť mě to tolik netrápilo, tak radost z toho, že se něco takového podařilo je veliká.

Rád bych tady veřejně mnohokrát poděkoval @RicarCZ, který mi ochotně poradil a pomohl mi dostat se k datům ze starého notebooku. Opravdu nedokážu popsat, jak moc vděčný jsem. Mimo to bych chtěl rád poděkoval i @jagg, který se také nabídl s pomocí, čehož si moc vážím.

Přikládám na ukázku screen pár strojů, na které je možné se především díky Ricarovi těšit.

Ještě jednou velké díky!

Přílohy

• Přeživší.jpg
    Přeživší.jpg
    177.2 KB · Zobrazeno: 4
Už je to nějaký pátek, co šly ven moje poslední skiny. Ovšem práce neutichají a když je čas a chuť, tak vzniká další várka skinů.

Jako ukázku toho, na co se můžete snad ještě letos společně se Zaesem těšit přikládám poslední hotový kousek, 771.110-4. No, a napovím, že již tradičně i další skiny budou především ubzučené. ;)

Přílohy

• 771 110-4.jpg
    771 110-4.jpg
    661.1 KB · Zobrazeno: 2
To jde mimo mě, já tam mám tuším danej
.eng od VŽD. Do toho jsem nesahal. Ale nechci křivdit, jak u toho budu, tak se podívám.
Na to nemá vliv ladění, ale textura kouře dieselsmoke.ace. K nalezení by měla být ve složce global-textures. A já osobně používám hezčí od Pikkuho (k sehnání u jeho "dvouagregátek", minimálně u T475.0 by snad měla být. A při přejmenování na smokemain.ace můžeš stejnou texturu použít i pro efekty páry. Tak to používám já a nemůžu si stěžovat. ;)

Jinak Čmelák parádní! :)

Na to nemá vliv ladění, ale textura kouře dieselsmoke.ace. K nalezení by měla být ve složce global-textures. A já osobně používám hezčí od Pikkuho (k sehnání u jeho "dvouagregátek", minimálně u T475.0 by snad měla být. A při přejmenování na smokemain.ace můžeš stejnou texturu použít i pro efekty páry. Tak to používám já a nemůžu si stěžovat. ;)

Jinak Čmelák parádní! :)
Vida, tak jsem o něco moudřejší, toto jsem nikdy nezkoumal, díky. Hodím si tam něco lepšího.
Pravdu říct, já ani moc nejezdím, většinou jen, když screenuju novej skin, takže jsem si toho ani tolik nevšímal.

A díky oběma. :)

Back
Nahoře