Metro do MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna bobob
  • Datum začátku Datum začátku
B

bobob

Host
prosim vas nevite kde bych mohl sehnat metro do msts stranky co jste tu meli s tim vlkapagem neexistuji nevite co se s tim stalo ? dekuji

Byl by někdo tak hodný a zaslal by mi soupravu do metra EČS?já to nemůžu a nemůžu rozbalit a zrovna tak i ostatní soupravy.
Děkuju moc

Na to se vybodni. Pokračuj dál i přes Archive is Broken. Dej Repair (nebo co já vím co tam je-něco čím to můžeš opravit) a vytvoří se ti adresář FIXED_...(název složky). Potom už s modelem můžeš manipulovat. 8) 8) 8)

David Kodet napsal:
Byl by někdo tak hodný a zaslal by mi soupravu do metra EČS?já to nemůžu a nemůžu rozbalit a zrovna tak i ostatní soupravy.
Děkuju moc
Mi to jde rozbalit v totalcmd naprosto bezproblémově. Stahováno pomocí DAP.
Jinak je tam ve FAQ návod, jak si archivy opravit, pokud to hlásí chyby archivu.

Ahojte!
- Stiahol som si súpravu metra 81-71 a ked to spustím v hre, tak mi píše: Chyba prei čtení súboru vozidla. Řádek 465
- tu som vystrihol kúsok engu
- je to vyznačené červenou

Možno to bude BINom, ale to netuším
- má niekto skúsenosť?

EngineOperatingProcedures (
"Pro pohyb dopredu\n"+
"1. Zavrete dvere (P)\n"+
"2. Prestavte reverzor pro jizdu vpred (W)\n"+
"3. Prestavte brzdic do polohy RELEASE (jenden stisk klavesy u s krouzkem).\n"+
"4. Posunte paku kontroleru do polohy jizda (D).\n\n"+
"Pro brzdeni\n"+
"1. Nekolikerym stiskem (A) presunte paku kontroleru z polohy jizda do polohy brzda.\n"+

)

EngineControllers (

Throttle ( 0 1 0.1 0
NumNotches ( 4
Notch ( 0 0 Dummy )
Notch ( 0.1 0 Dummy )

Tohle vypadá ne nějakou blbě ozávorkovanou sekci. Asi někde chybí pravá závorka. Pozor, může to být kdekoliv v souboru před tímto řádkem.

EngineOperatingProcedures (
"Pro pohyb dopredu\n"+
"1. Zavrete dvere (P)\n"+
"2. Prestavte reverzor pro jizdu vpred (W)\n"+
"3. Prestavte brzdic do polohy RELEASE (jenden stisk klavesy u s krouzkem).\n"+
"4. Posunte paku kontroleru do polohy jizda (D).\n\n"+
"Pro brzdeni\n"+
"1. Nekolikerym stiskem (A) presunte paku kontroleru z polohy jizda do polohy brzda.\n"+

)

Každá sekce musí mít začáteční a uzavírací závorku, dobře to ukáže třeba Notepad2.
Tahle hláška ale nemusí být vůbec problém závorky ( světla či něco jiné, čemu msts nerozumí ).
Pošli mi ten eng celý, juknu na něj. Je to už muzeum a ve svých jsem něco i předělával.

Naposled editoval moderátor:
Vůbec nejde ta trať Metro stáhnout. Nic z té sekce Download. Jak si ji můžu stáhnout?

Skús napríklad napísať administrátorom stránky ... tí budú určite vedieť, "čo je vo veci" ... JOHNZ

Jestli se nepletu, tak od jisté doby došlo k nějakým změnám a stahovat mohou jen registrovaní, pokud nejsi, tak musíš napřed požádat o registraci, nepíšou to tam už ?

To je C - to at si nechaj - kdyby nekdo dychtil po pár videjkách uz Béčka, tak můžu poskytnout vlastnoručně natočený ale bez zvuku nebudu šířit soukromý rozhovory.Jedná se především o tubus LZ-HU, VS-CE -Hloubětín-CM. ale nestojí to zato, v tunelu nic moc videt neni a ve stanici plny peron kaštanstva.Smysl má pouze to LZ-HU a nebo zátahy do depa Zličín, ale musel bych ho upravit, protože jsou tam jisté věci co nechci zveřejňovat.Kdyžtak SZ nebo icq -ne mail prosím. Děkuji

Me jen překvapilo že je tam světlo, všude co jsem jezdil v metru (teda jen jako substrát) tak byla tma.

Ono je to tím, že video bylo natočeno velmi brzy po ránu nebo pozdě večer, kdy je těsně po zahájení/těsně před ukončením provozu zapnuté osvětlení tunelu, které je pak během běžného provozu zhasnuté.

Taky jsem si myslel. Zhasínají až tak kolem 5 hodiny, když už jsou všechny služebáky v depu. Určitě je na to jistý předpis, ale nechce se mi ho hledat.

Ad vašek: u nás ve stanici je v příloze staničního řádu seznam týdnů v roce a patřičný časový údaj, kdy se má zhasínat a rozsvěcet staniční osvětlení. myslím, že v případě toho tunelu to bude obdobné

Back
Nahoře