Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hlavní vypínač - klávesa ODobrý den mám problém v OR, že mi nejde zvednout sběrač. Všechno jsem nainstaloval, všechny inc soubory všechno a nedokážu to nikde najít poradíte prosím? Děkuji
Dobře díky.Nefunguje ti to, jelikož hraješ verzi CZSK od Icika a pokud nemáš opravený ENG společně s kabinou pro tuto verzi, tak to ani fungovat prozatím nebude.
Jestli jsi v OR začátečník a chceš objevovat funkce prostředí OR a tohoto železničního simulátoru, tak doporučuji stáhnout MG verzi a mělo by ti to fungovat bez problému.
Mně taky ne a když dám P, tak napíše dole sběrač zvednutý a nic... Tohle ja nanic, tímhle se v OR staví jakáasí železná opona kolem čekoslovenských hranic. Nechápu, proč se musí rozmr... vše, tohle nedělali ani tvůrci OR po přechodu z MSTS a ty přepisy kabin mně taky štvou. V OR se to kdyi opravilo, že fronty v kabiných fungovaly bez problémů a najednou, kvůli novým kabinám se rozhodí komplet všechny staré kabiny pro všechny mašiny.Mně nefungují. Zkoušel jsem v týdnu se rozjet se 163 a oba sběrače zůstaly dole i po několikátém stisknutí klávesy O.