Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V tom prípade áno máš ty niečo blboo několik cm níž než jsou tlačítka mirelu v cabu
funguje i nastavení 2k. Jezdím tak už půl roku, co mám tento monitor a nikde žádný problém. I volba myší je synchro s tlačítky.Pri mojích kabínach treba mať rozlíšenie monitora 1920x1080
Ano, bylo to v plné rychlosti 140 a vypadl kód. Ale 140 tam stále svítilo.jel jsi 140 v tu chvíli
To je nějaký nesmysl.. Můžeš jet tolik, kolik svítí na displayi mirelu. NZ2 bouchá pokud jedeš o 7kmh rychleji. Předtím začne blikat, pak pípat.Tentokrát jsem ale nic nepřekročil a rychlobrzda Mirelu zasáhla svévolně čtyřikrát na 30 kilometrech jízdy. Tak snad to ještě vychytáte. Takhle by se asi aktivita jet nedala. Ale zase volná jízda byla dobrodružství. Normálně jsem si říkal: "Nebudu hru vypínat, musím to nahodit a dojet" a to se nakonec podařilo.![]()
Pak jedině jiná verze lokomotivy, protože OR se aktualizuje automaticky. Ale jelikož se tak neděje v určité rychlosti ale náhodně, jako by se přehřála nějaká elektronkaaž do Prahy. Nic
Tak to už je ale Tvůj problémPak jedině jiná verze lokomotivy, protože OR se aktualizuje automaticky. Ale jelikož se tak neděje v určité rychlosti ale náhodně, jako by se přehřála nějaká elektronka, tak to musí být nějaká anomálie někde mimo nastavení. Anebo něco v nastavení hry.
Není, protože to blbne více lidem. A jak píše Dan, je nutné nezkoušet jen na jedné preferované trati. BP přece není tak malý projekt, aby se ignorovala. Navíc tam mám všude přesné sklony, na rozdíl od 321. Tedy na testování pohybu vlaku ideál. Já jsem dávno psal, že by bylo dobré víc spolupracovat. Já jsem to ještě nevzdal a i když mám nyní stavební prázdniny, tak na novinky slyším a pokud je nutné něco doplnit v trati, tak je dobré oznamovat. A já bych to pak doplňoval a dával do aktualizací trati. Aby si někdo stahoval aktualizace něčeho do mé trati jinde a pak já vydal svou aktualizaci a dotyčnému se to přepsalo zpět je přece hloupost, ne? Děkuji.Tak to už je ale Tvůj problém
S tím se nedá nic jiného než jen souhlasit. Fungovat to musí všude. Volná jízda i aktivita. Problém zřejmě bude v načítání návěstidel.Mně to také někdy hodí NZ2 a vůbec nevím proč. Musí se to prozkoumat více do hloubky.A jak píše Dan, je nutné nezkoušet jen na jedné preferované trati.
To si nemyslím, tedy ze strany uživatelů. Nikdo nemůže po nikom chtít, aby si zaplatil kurz pro strojvedoucíhoProblém je jen mezi židlí a klávesnicí
A tímhle naprosto souhlasím, che to trochu soudnosti. Já se taky nemám čas biflovat a projíždět několikastránkové příručky, kterým absolutně nerozumím. Pkud, tak by měla být volba zjednodušeného ovládání, jako tomu bylo a ten superreál by měl být volitelný, jako těžká úroveň.Nikdo nemůže po nikom chtít, aby si zaplatil kurz pro strojvedoucího