Icik
Pomocník strojvedoucího
Ten save jsem opravil. Kouknu na ty kompresory.Po aktualizácii 1.3.42 nevypínajú kompresory ani po natlačení na 10 bar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten save jsem opravil. Kouknu na ty kompresory.Po aktualizácii 1.3.42 nevypínajú kompresory ani po natlačení na 10 bar.
Potvrzuji, funguje. Super a dík.Ten save jsem opravil.

Ahoj.V patchi 1.3.46 se naučíte používat otevírání dveří, jinak vám lidi do vlaku nenalezou.
Vlakem nyní jezdím málo, ale i tak vím, že u moderních vozů si dveře otevírají cestující tím zeleným senzorem. Vyžadovat otevírání dveří strojvedoucím, když na to nemá v kabině ovládání by bylo mimo realitu. Ale u pantografových jednotek ano. Tam když neotevřu dveře, tak se lidi do vlaku ani z vlaku nedostanou. Pokud to bude takto rozlišeno, tak je vše OK.V patchi 1.3.46 se naučíte používat otevírání dveří, jinak vám lidi do vlaku nenalezou.
V čem to posune? U vozů Bai odjišťuješ dveře? Rozeserete tak vše mimo rok 2021 a bude to totální hovadina, Iciku konkrétně v aktivitě Os 3510, kde jedeš s Kocourem a 3 Balm, kde tam odjišťuješ dveře? Tohle není posun ale vnucení nějaké funkce, která se mi líbí.Mě se naopak nápad s dveřmi líbí. zas to o kousek posune reálnost celého simulátoru
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 12 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "polojasno 1635 start akt" )
Time ( 0 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 0.4 0 )
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 13 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1640-1710 se zatahne ver1" )
Time ( 300 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 0.9 1800 )
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 14 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1705-1715 jemny dest" )
Time ( 1800 )
ORTSWeatherChange (
ORTSPrecipitationIntensity ( 0.250 600)
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 15 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1715-1725 se zatahne ver2" )
Time ( 2400 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 1.0 600 )
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 16 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1720-1725 silny dest" )
Time ( 2700 )
ORTSWeatherChange (
ORTSPrecipitationIntensity ( 1.000 300)
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 17 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1723-1726 mlha do silny dest" )
Time ( 2880 )
ORTSWeatherChange (
ORTSFog ( 1200 180)
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 18 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1735-1739 ml do sil dest ko" )
Time ( 3600 )
ORTSWeatherChange (
ORTSFog ( 20000 240)
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 19 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1736-1740 jemny dest" )
Time ( 3660 )
ORTSWeatherChange (
ORTSPrecipitationIntensity ( 0.150 240)
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 20 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1738-1745 se zatahne ver3" )
Time ( 3780 )
ORTSWeatherChange (
ORTSOvercast ( 0.8 420 )
)
)
EventCategoryTime (
EventTypeTime ( )
ID ( 21 )
Activation_Level ( 1 )
Outcomes ( )
Name ( "1750-1755 dest konec" )
Time ( 4500 )
ORTSWeatherChange (
ORTSPrecipitationIntensity ( 0.000 300 )
)
)
)
)
)
Dovolím si napsat svůj názor, OR jsem naposledy pustil někdy na podzim. Nevím kolik vozidel má dnes animované dveře a současně také ozvučené, ale většina to rozhodně není. Jaký význam pak má klávesou otevírat a pak zavírat dveře, když nevidím ani neslyším stav? Stejně tak se dá animace použít pro něco jiného, ale když ji natvrdo přidělíte nějaké akci, nedá se použít. To už tu bylo s MSTSbin a tenkrát si pamatuji nějaký neveřejný dělový vůz od Pikka, který uměl otáčet věže. Ale pouze při stání, protože bin zakázal jízdu s "otevřenými dveřmi".Ještě někdo s tím nesouhlasí? Vyjádřete se ať vím, že to děláme pro Vás a ne jen pro Dana.
Najideálnejšia vec je, urobiť kompromis - dať do nastavení možnosť. Existuje fúra lokomotív, ktoré centrálne ovládanie dverí nemajú, a na slovensku aj fúra vozňov, ktoré tak isto nie. Ale potom sú také, ktoré áno. Zaškrtávacie políčko v nastaveniach by bolo ideálom. Taký čas si každý príde na svoje, a máme možnosť výberu.Ještě někdo s tím nesouhlasí? Vyjádřete se ať vím, že to děláme pro Vás a ne jen pro Dana.
Když dáš ten čas změny v posledním odstavci na 0, přestane pršet?V novém dynamickém počasí nejsem schopný donutit, aby mi úplně přestalo pršet, nikdy jsem s tím potíže neměl, ale neříkám, že není někde chyba. Tady je výseč počasí: