Opravdu je problém. Zatímco v klasickém Openrails mi Vectron normálně jezdí a funguje, tak v tomto ORCZ/SK1.3 včetně posledních aktualizací, které se automaticky instalují, tak Vectrony jsou mimo.
Při dávání do provozu nějaká animace mimo pult lokomotivy:
Ale co je horší, tak k odbrzdění lokomotivy funguje jenom poloha švih. když dám jízdní polohu brzdiče, tak souprava zabrzdí, ale už nejde odbrzdit. Jedině shift + podtržítko. Je to celé rozbité. Sice poté vlak rozjedu, ale už nesmím na nic sahat. Jinak mi vlak zabrzdí a konečná.
Poprosil bych, aby jste zachovávali zpětnou kompatibilitu s původními vozidly. To, že se vše přeladí do nového, sami víte, že to jsou jen plané řeči, protože tolik času nikdo nemá. Je to práce na mnoho let.
Já jsem se nyní několik dní piplal s trolejemi, aby nebyly tam, kde být nemají, ale pokud přejdu zpět na klasický Openrails, tak se troleje zobrazují nade všemi dynamickými kolejemi. I když mají správný parametr. Tak jsem se dostal do patové situace.

Z tohoto stavu se nelze dostat jinak než shift a podtržítko.
A ještě dotaz, když zasáhne nadproudová ochrana, čím jí vybavím? Ta mi u této loko zasáhla a dojezdil jsem. HV nepomohlo.
Za poslední, poprosil bych, nešlo by přejmenovat "ochranná vypínač" ? Na lokomotivách nic takového neexistuje. Je jenom "hlavní vypínač". A pak je matoucí, že když chci udělat zap HV, tak musím udělat opačný krok vypnout "ochranný vypínač"