Ikarus280.08
BAN
Nemyslím si. Jednoduché aktivitky tvorím v TSRE5, a všetky sú kompatibilné s jednotlivými verziami OR aj ORCZ. Jediný problém je u verzie ORCZ, pri prepínaní sa z vlaku do vlaku cez alt+F9, vtedy mašiny s ARR a Mirelom ostanú "zmrznuté". Jednoduché riešenie, proste takú mašinu do takejPro aktivitáře smrt![]()
aktivity nedám. Osobne neviem, čo iné je v aktivitách nekompatibilné. Pokiaľ viem, drtivá väčšina ľudí tie aktivity ajtak robí v Activity editore.
Aj tu si dovolím nie úplne súhlasiť. Je pravda, že na Vectrone mi ukazuje počítač napätie, aj keď mám zberače dole a HV zhodený. Ale zvyšok nie je pravda. Vectrony ladené cez includy fungujú a idú perfektne. Netreba len zabudnúť zapnúť kompresor. S brzdami nemám žiaden problém, a tiež mám niečo na tých vectronoch v hre odlietané. Spočiatku, pred istým updatom tam blbla EDB, ale ten problém už dávno nie je. Jazdím slovenské rýchliky, čiže 9-12 vozňové súpravy. S brzdami tam problém nie je.V OR Vectrony jedou jak mají, ale v ORCZ/SK se s tím opravdu nedá jezdit. Animace napětí. Stále ukazuje napětí i když mám smetáky dole. A s tou brzdou je stále to samé jak jsem psal minule. Stále Shift a podtržítko, abych se mohl znovu rozjet.
Pri všetkej úcte, aj ku ostatným, ja si proste fakt nemyslím, že je chyba vo verzii OR. Ako je potom možné, že mne ide všetko ? A ak mi niečo nešlo, zvyčajne to bolo čosi nové, čo som pokašľal ignorovaním manuálu. Je pravda, že niektoré vozidlá, ako napr ZSSK 813 som si preladil aj za pomoci technických manuálov svojpomocne, je to však skôr preto, že mám rád, keď sa veci chovajú reálnejšie a sú nastavené presnejšie. So samotnou kompatibilitou pôvodného ladenia v ORCZ som nikdy problém nemal. Alebo minimálne od verzie 1.3.
Navyše, ja som už komplet prešiel na ORCZ. Inú verziu už nedržím, nie je na to dôvod.