Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi máš zlý sigcfg.dat s týmto problémom som sa ešte nestretol,vidím,že máš Icikovu verziu tak sa ťa jednu vec spýtam,,,Kopíroval si sigcfg.dat určené pre Trať 321,táto verzia má svoje nalinkované návestidlá,pokial si nechal starý sigcfg.dat tak môže to byť v tom,skúšaj...Pozdravujem, mám menší problém, nežiaria mi návestidlá, v nastaveniach to mam zaškrtnuté ale v hre to nefunguje. Neviete mi poradiť v čom by to mohlo byť?
Verzia OR CZ/SK v1.3.39
Trať 321
Zobrazit přílohu 29832Zobrazit přílohu 29833
áno mám tam skopírovaný sigcfg.dat pre 321, akurát že tie navestidla nežiaria aj keď tam ten sigcfg.dat nemám, skúsim ešte preinstalovat celú trať 321Asi máš zlý sigcfg.dat s týmto problémom som sa ešte nestretol,vidím,že máš Icikovu verziu tak sa ťa jednu vec spýtam,,,Kopíroval si sigcfg.dat určené pre Trať 321,táto verzia má svoje nalinkované návestidlá,pokial si nechal starý sigcfg.dat tak môže to byť v tom,skúšaj...
Toto je naše verze OpenRails CZ/SK. Žádné moje tvoje. My jsme tým.vidím,že máš Icikovu verziu
áno všetky textúry tam mám, a už som na to prišiel čo to spôsobuje keď nahradím pôvodný SigLightN.ace súborom z potrených textur tak návestidlá prestanú žiariť. Tak že s pôvodným SigLightN.ace ide všetko OKA máš nakopírované všechny potřebné textury z webu?