CZSK verze 1.4

Zdravím,
ráno vše OK. Teď: u loko 362,363 - nelze přepnout napětí loko, nezapne se HV. Napětí v trati se mění CTRL + C. Nerozjel jsem ani jednu loko ani na jedno z napětí.
Zkoušeno na trati 321.
Dobrý páteční večer všem, ano, je to tak, ani jedna lokomotiva řady 362/363 sa mi nechce sepnout HV, i když dám Alt+s a Ctrl+Shift+S tak sa nic neděje. A u lokomotiv 162/163 mi po zvednutí smetáku vyskočí voltmetr tak že po 3 sekundách to spadne, protože zareaguje přepětová ochrana

Dobrý páteční večer všem, ano, je to tak, ani jedna lokomotiva řady 362/363 sa mi nechce sepnout HV, i když dám Alt+s a Ctrl+Shift+S tak sa nic neděje. A u lokomotiv 162/163 mi po zvednutí smetáku vyskočí voltmetr tak že po 3 sekundách to spadne, protože zareaguje přepětová ochrana
162 môžem potvrdiť, že raz sa mi podarilo, že to išlo tak ako malo a odvtedy vždy pri 3kV voltometer na Max a buď mi zhodí zberače alebo ak sa stihnem skúsiť pohnúť tak rýchlomer sa zblázni a nakoniec mi to spadne.
Kompresory se tak zapínají, ale na to napětí je to ctrl +S a nebo ctr + Shift+s
Ctrl+c už momentálne nie sú kompresory ale zmena napätia. Prepínanie DC/AC pomocou CTRL+SHIFT+S a CTRL+S už nefunguje po najnovšom update.

Toto isté som chcel napísať či sa niečo robilo. Ctrl+c sa už nezapínajú kompresory ale sa mení napätie a prepnúť DC/AC už nejde. Skúšané na trati 191-193 s 162.
Tento istý problém hlásim aj ja.. Beriem na vedomie, že je to všetko v skúšobnej dobe a vašu skvelú prácu si nesmierne vážim, verím tomu, že nie som sám :)

Nové věci sebou přinášejí i porodní bolesti. To je fakt. Důležité je vždy přijít na to jak to opravit.
Nový patch opět zfunkčnil elektriky.
Moc děkuji celému týmu. Tento Český simulátor mě baví více než RailWorks. Moc díky všem. Jen bych poprosil, budou i časem stroje 163/162 ČD s tou novou kabinou od @Dodo ?

Určite bude. Ale najskôr treba dokončiť k nej Kabínu na 163. Bez nej to von nepôjde bohužiaľ. Ale nachvíľu si dávam Pauzu od X6X a pracujem na inej kabíne pre zmenu na Diesel.
Zobrazit přílohu 30053
Zobrazit přílohu 30054
@Dodo, toto je krásné umeni, vy a celý tým OR MG CZ/SK jste prostě machři co dokážou neskutečné, moc vám všem děkuji, kdybych měl trochu více zkušeností a ne jen že si upravim něco v engu, hned bych vám pomohl. Moc rád. Moc díky všem a jen tak dále.

P.S: Na ty motorové mašiny se už těším tedy pokud budou do MG CZ/SK. Kdyby to byli brejlovci tak je to úplně to nej.
Mějte hezký večer všem. Já si jdu dát ještě nějaký expres s mou oblíbenou 350-kou. Všem hezký zbytek dne a hezký víkend.

Pekný večer,
Po najnovšom update zatiaľ všetko čo som skúsil funguje bezchybne. Ako už písali viacerí nadomnou tak tiež súhlasím s tým, že späť ku klasickému OR by ste ma už nedostali. Radšej počkať pár hodín na opravu ako štartovať klasické OR. Ďakujem za túto ORMG CZ/SK verziu a skvelé funkcie, s ktorými mám niekedy pocit, že skutočne riadim reálny vlak. Osobne sa teším na 383 a 671 ak niekedy budú. Veľa ďalšej trpezlivosti a chuti k tvorbe.

Zdravím
a vzhledem k tomu, že se k této verzi už objevily aktivity s množstvím vozidel a loko, které nejsou vyladěny pro tento OR, mám tuto otázku :
Pochopil jsem správně, že vyladěná vozidla a loko pro OR CZSK jsou určeny do vlaků hráče a jako trafic mohou být použity i vozy a loko, laděné jen pro OR jako takový ?

J
Zdravím
a vzhledem k tomu, že se k této verzi už objevily aktivity s množstvím vozidel a loko, které nejsou vyladěny pro tento OR, mám tuto otázku :
Pochopil jsem správně, že vyladěná vozidla a loko pro OR CZSK jsou určeny do vlaků hráče a jako trafic mohou být použity i vozy a loko, laděné jen pro OR jako takový ?
Pro vlak hráče je nejlepší volba jet s vyladěnou soupravou. Samozřejmě v rámci možností a množství vyladěných vozidel. U trafficu to není až tak podstatné.

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jsem jediný komu dělá i po aktualizaci mašinka bordel . Když mám vše a zapnutou adhezi tak mašinka začne sunout a potom se teleportuju. Při vypnutí adheze se mašinka rozjede tak na 4km/h a potom se splaší ampery a vozy za mnou létají vzduchem a mašinka i když m směr vpřed pomalu sune. Předem děkuju za odpověď , a děkuju že jste udělali tuto verzi protože opravdu je to hodně velký pokrok oproti klasickému OR.

Zdravím,
zrovna když se tu dnes objevil dotaz ohledně ladění vozidel, tak sem přicházím s prosbou. Vánoce se neúprosně blíží a začínám přemýšlet nad aktivitou. Když se tu rozjel tento projekt, vytvořím nějakou aktivitu pro CZSK verzi. Jelikož máme prozatím naladěný balíček pro X6X a X5X, tak samozřejmě jako HV použiji jednu z těchto řad. Jenže si potřebuji do aktivity vyladit vozidla hráče, aby celá souprava hráče korektně fungovala.
Byla by prosím možnost vytvoření nějakého manuálu, buď od tvůrců nebo někoho, kdo pochopil, jak naklonovat ENG a WAG soubory i na jiné vozidla, aby to vyvěsil na váš web? Pokud by mi někdo nějaký návod sepsal do SZ, tak nemám problém se chopit Wordu a nějaký manuál vytvořit, který by se pak hodil na web.
Stačil by jednoduchý návod, kde bude napsáno, co se má změnit a přejmenovat. Dneska jsem to odpoledne zkoušel a pak vzdal, protože se mi souprava a ani mašinka nechovaly tak, jak jsou naladěné mašinky ve vašem balíku.

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jsem jediný komu dělá i po aktualizaci mašinka bordel . Když mám vše a zapnutou adhezi tak mašinka začne sunout a potom se teleportuju. Při vypnutí adheze se mašinka rozjede tak na 4km/h a potom se splaší ampery a vozy za mnou létají vzduchem a mašinka i když m směr vpřed pomalu sune. Předem děkuju za odpověď , a děkuju že jste udělali tuto verzi protože opravdu je to hodně velký pokrok oproti klasickému OR.
Po aktualizaci v 17:19 hod. u mně vše OK (včetně přepínání napětí).

Back
Nahoře