CZSK verze 1.5

To spíš vypadá, že Zbyněk někde pohnul kolejemi. A po aktualizaci to tudíž nenačte trasu. Co se týče tedy Joskovy aktivity. Bude třeba ji opravit.

To spíš vypadá, že Zbyněk někde pohnul kolejemi. A po aktualizaci to tudíž nenačte trasu. Co se týče tedy Joskovy aktivity. Bude třeba ji opravit.
Je to aktivita PN69111 od Josky. U popisu bylo ale od verze trati 95, takže jsem si myslel, že chyba bude jinde. Takže díky za info a považuji to za vyřízené..

To spíš vypadá, že Zbyněk někde pohnul kolejemi.
Jedná se o verzi 95 a novější jsem zatím nevydal, tedy jsem kolejemi nepohnul. Ale příště se "těšte" Brno Židenice. Po nahlášení chyby v této stanici jsem zjistil, že tady jsou ještě nevyměněné štíhlé výhybky. Tak tady bude jenom malá oprava. Na všech trasách jedoucí skrz Brno - Židenice. Nepatrně bude nutno posunout bod výhybky. Ale je zajímavé, já tam měl chyby ve dvou trasách, opravil jsem jednu, chci opravit druhou a ta se opravila sama. Nechápal jsem, jak je to možné.

Podle té chybové hlášky je chyba v databázi. Když se podíváte na tu hlášku, je to hned na začátku. Je tam jak čtverec, tak přesné místo. Možné je i to, že se tedy opravilo něco "samo", jak lze asi teda připustit. :cool:

Chybová hláška.jpg

Pánové, tohle dělá třeba to, když se pohne kolejemi a ve starém úseku byla rychlost 30 km/h. zadaná v AE. Ta tam zůstane, editor ji nevidí a aktivita padá. Tedy pokud jse o nějakou starou aktivitu, Pak je třeba ručně v ACT omezenou rychlost smazat a v AE ji dosadit znova.

Pánové, tohle dělá třeba to, když se pohne kolejemi a ve starém úseku byla rychlost 30 km/h. zadaná v AE. Ta tam zůstane, editor ji nevidí a aktivita padá. Tedy pokud jse o nějakou starou aktivitu, Pak je třeba ručně v ACT omezenou rychlost smazat a v AE ji dosadit znova.
Dane měl jsi pravdu. Je to tak a díky za radu.

Čau kluci.
Řazení vlaku:
T466.0+BDms+3x Bp

Tyhle vozy měly parní topení. Ale ORCZ vidí jakoby elektrické a vypisuje mi mrznutí cestujících. Přitom, jak ve wag, tak v eng mašiny je parní topení zadané. Jde i zapnout (viz obrázek), ale nereaguje na teplotu ve vozech. Musí se někde něco dopsat, podobně jak u bufíku?
partop.jpg

Ahoj, pro parní topení dosud nebyl udělán interface pro nový algoritmus výpočtu teploty okolí a vlivů, které ovlivňují teplotu vozů.
V připravované verzi 1.6 je toto už naprogramováno.

Že by na baterky?
Ne teď vážně, právě žehličky sice mají jeden pantograf, ale v sys jsou oba takže otázka jestli není nahozenej ten virtuální a ona si vesele nejezdí jak si ji určil.

Mně takto u NEx 43305 v Libni jela na posunu Metrans 386. Rozjela se se sběračem, po pár metrech ho stáhla a už zbytek posunu si v klidu vykonala bez sběrače.
Takže problém 210 to nebude.

Ano, mmouka to trefil. Zkrátka žehla změnila směr a nahodila druhý "virtuální" smeták. V kódu to mám očůrané tak, že pokud je vozidlo těžší než 75t tak přepíná pantografy. Služební hmotnost řady 210 by měla být 72t.
Koukni Dane do nastavení hmotnosti.

Chlapi udělejte prosím vás něco s tím aby loko I a II gererace šli sundat z výkonu na nulu rovnou a ne nesmyslným krokováním po stupních jak v bývalém MSTS. V MG to jde. Sorry, ale tohle je proti logice věci a tím mne to odrazuje.

Back
Nahoře