Skiny Duuso

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna duuso
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj!

bude pro tento stroj maďarský model pantografu ??

která dosahuje maďarské linie?

Děkuji za Vaši odpověď!!!

Nazdar všetci, na stránke https://modely-msts.cz/ sú k downloadu uvoľnené skiny SK-ZOS 240 013-3 a Lokorail 620 037-3, čmeliaka som dorobil po Johnovi Railmanovi ktorý už nato nervy nemal :-D, Nebulus vyrobil perfektný freightanim a laminátku som spáchal celú ja s pomocou freightanimu od autorov Nebulus-Dem-Lukáš Remeň /díky/, k čmeliaku je aj kabína avšak silne improvizovaná. Vďaka patrí ešte raz Nebulusovi za modely FT, Robovi za svetlá a úpravu pre OR a 3Michalovi za web.
240013index.jpg620037index.jpgcabS200index.jpg

Na stránke https://msts-rw.cz/ sú zverejnené moje skiny LTS 240 105-7 a ZOSZV 240 013-3. K 013ke jedna dôležitá poznámka: pred jej inštaláciou si pôvodný archív zmažte, robil som úpravy textúr, Tomazo dodal na obe mašiny svetlá /veľký dík/, Nebulus dva freightanimy, chovanie nastavené len na OR. Dodovi patrí vďaka za webový priestor. U 105ky berte prosím do úvahy kompromis na dverách kabín kvôli mapovaniu modelu. Príjemnú jazdu.
lts_240-105-7.jpg
ZOSZV_240-013-3.jpg

Viem, že túto lamu už nejaký maďarský kolega skinoval ale z fotiek kde sa ešte leskla ako psie gule, čo je pre tvorbu textúr nie práve najšťastnejšie riešenie...takže keď sa mi dostali do rúk fotky tejto mašiny od Milana Demeho kde už bola trocha "zašlá" tak som po zapichnutí stavby v Pohronskom Ruskove otvoril Zoner v ktorom som ešte nikdy nič nerobil a v rámci výučby vznikla aj 240 129-7. RunActivity 2024-04-29 21-03-49.jpgSFCAN032.jpgSFCAN033.jpgSFCAN034.jpgSFCAN035.jpg

To sis musel fakt užívat, ten nápis. Půlky skříně, do toho ještě fa prolisů a ještě ta nealfovatelná cedule na bočnici. Mnozí ani nedocení, jaká s tím musela být pakárna.
Presne ako si napísal, ešte dodám, že ako bonus bola druhá strana ktorá je zrkadlovite mapovaná. Ale zdarilo sa, aspoň mne sa to tak javí :-D

Back
Nahoře