Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mohu se zeptat jak se to dělá?Tak už nevím, mně to tak vždycky fungovalo. Ještě si můžeš v trackvieweru nechat udělat (v jedný z nabídek tý horní lišty) soubor, kde jsou vypsaný všechny koleje, který ten vlak projíždí a od tama ty, co chceš, zkopírovat, ale to je asi zbytečná práce.
Díky moc, ono se ústí jmenuje na trati 321 Usti nad Labem proto mi to nešlo.Tak už nevím, mně to tak vždycky fungovalo. Ještě si můžeš v trackvieweru nechat udělat (v jedný z nabídek tý horní lišty) soubor, kde jsou vypsaný všechny koleje, který ten vlak projíždí a od tama ty, co chceš, zkopírovat, ale to je asi zbytečná práce.
celkově než psát názvy stanic jednotlivě, tak si nechat uložit názvy těch stanic v cestě (tedy Save visited stations) a z toho to vytáhnout a odmazat stanice na kterých nechceš stavět.Díky moc, ono se ústí jmenuje na trati 321 Usti nad Labem proto mi to nešlo.
Tak ono stačí když tam necháš všechny stanice který ti vyjedou z Track Vieweru a nepsat k nim v timetablu nic.celkově než psát názvy stanic jednotlivě, tak si nechat uložit názvy těch stanic v cestě (tedy Save visited stations) a z toho to vytáhnout a odmazat stanice na kterých nechceš stavět.