Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jak mám poslat objednávku, když mi na mé emaily neodpovídá několikrát jsem ho kontaktoval a neodpovídá.DěkujiReagoval den na to, co jsem poslal objednávku e-mailem. V čem je problém?
A napísal si ten mail aspoň nejako slušne ?jak mám poslat objednávku, když mi na mé emaily neodpovídá několikrát jsem ho kontaktoval a neodpovídá.Děkuji
anoA napísal si ten mail aspoň nejako slušne ?
A napadá tě, že jsou třeba vánoční svátky? Může být někde na horách. Že v tuto dobu někdo nereaguje obratem není nic neobvyklého.jak mám poslat objednávku, když mi na mé emaily neodpovídá několikrát jsem ho kontaktoval a neodpovídá.Děkuji
Tak přijít mi takový interpunkční freestyle, tak to hned zahodím do spamu. Tak či tak je třeba počkat. Autor trati 321 je pracovně vytížen, tudíž není chobotnice a jak je známo: Hned se ani pes nevysere.napsal jsem mu toto : dobrý den, Mám Zájem o Trať 321 ZA Tich 300KČ
Prostě musíš počkat, každý má svoje povinnosti. Já když jsem mu psal tak jsem taky musel čekat než odepíše a odepsal.napsal jsem mu toto : dobrý den, Mám Zájem o Trať 321 ZA Tich 300KČ
Pracuje jako každý normální člověk. Až bude mít čas, tak se ozve.Taky čekám už 5 dní a nic.