Motorový voz M251.2

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Re: M251

Dan J. napsal:
Zdravím, zrovna makám na aktivitě s tímto motoráčkem, chtěl bych se zeptat kolik byla povolená maximální rychlost u těchto vozů :?: S pozdravem Dan :D
Ahoj Dane, když si k prostřednímu číslu řady přičteš 3 a vynásobíš 10, tak dostaneš maximální rychlost, u M251 je to tedy 80 km/hod.

Re: M251

Dan J. napsal:
Zdravím, zrovna makám na aktivitě s tímto motoráčkem, chtěl bych se zeptat kolik byla povolená maximální rychlost u těchto vozů :?: S pozdravem Dan :D

Podle značení dle Kryšpína 80 km/h. V engu je uvedeno 90 km/h (zřejmě Vmax na TBZ), držel bych se toho Kryšpína.

Chlapi zdravím, tak jsem si přečetl znovu návod a historii přiložený k tomuto modelu a přehlídnul jsem, že je tam napsáno max 80Km/h a po zkouškách zvýšeno na 90Km/h bez přeznačení. S toho koukání do editoru už přestávám vidět :D , ale i tak díky za info. Dan

Na Taxových stránkách http://xtrain.alsat.sk/msts/dmu/msipy.htm je ke stažení aktualizace kabiny pro Modré šípy.

Udělaly se variantní front a pravé pohledy zvlášť pro M 251.2 a M 273.0 Jedinou změnou je to, že pro každou řadu je jinak ocejchovaný rychloměr.

Jiné změny ve funkčnosti nejsou.

Naposled editoval moderátor:
Hlasim chybu, z techto stranek jsem si komplet postahoval vcetne updatu, ale bohužel u modelu csd-m234-0 chybi kabina 830_3.cvf jelikoz je cabview smerovane do ..\..\common.cab\cab830_3\830_3.cvf

Prosim vas, kde bych tuto kabinu stahnul ? Ostatni nastesti funguje. :roll:

Čuřil napsal:
Hlasim chybu, z techto stranek jsem si komplet postahoval vcetne updatu, ale bohužel u modelu csd-m234-0 chybi kabina 830_3.cvf jelikoz je cabview smerovane do ..\..\common.cab\cab830_3\830_3.cvf

Síce si trochu mimo tohoto vlákna, napriek tomu ti odpoviem. Stiahni si ju z msts.sinus.cz, tam sú všetky bežne používané kabíny, teda aj 830_3. Inak M234.0 aj M264.0 dostanú časom svoju vlastnú kabínu, i keď to takisto jak v prípade M251.2 a M273.0 nebude originál, ale len "pravdepodobná" kabína.

Tax napsal:
Čuřil napsal:

Síce si trochu mimo tohoto vlákna, napriek tomu ti odpoviem. Stiahni si ju z msts.sinus.cz, tam sú všetky bežne používané kabíny, teda aj 830_3. Inak M234.0 aj M264.0 dostanú časom svoju vlastnú kabínu, i keď to takisto jak v prípade M251.2 a M273.0 nebude originál, ale len "pravdepodobná" kabína.

Mockrat dekuji za radu, lec ja jsem si ji stahnul, ale nasel jsem pouze soubory 830.cvf, 830_rv.cvf, 830III.cvf a 830III_rv.cvf ale
830_3.cvf tam neni :idea:

Čuřil napsal:
Tax napsal:
Čuřil napsal:

Mockrat dekuji za radu, lec ja jsem si ji stahnul, ale nasel jsem pouze soubory 830.cvf, 830_rv.cvf, 830III.cvf a 830III_rv.cvf ale
830_3.cvf tam neni :idea:
Aha, tak to tam už niekto hyperaktívne aktualizoval. Až vieš pracovať s wordpadom a engom, prepíš si cabviev na 830.cvf, alebo skus si to ešte stiahnuť z http://ondraj.zelpage.cz

Naposled editoval moderátor:
Čuřil napsal:
Dobra, ja si to tedy rucne opravim, :salut:
Môžeš to opraviť aj na ..\..\common.cab\cabm242-0\m242-0.cvf - bude to celkom určite fungovať, teda až do chvíle, kým neprispôsobíme tie staršie modely podobne, ako je M251.2 a M273.0. Následne na to vydám komplexný update.

Mockrat dik za tip, ale bohuzel prilis pozde, uz jsem to prepsal, snad az bude update. Do te doby to nejak vydrzim 8)

Back
Nahoře