CZSK verze 1.6

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ale bez světelného kuželu. Tedy aspoň zatím.
Tohle by byla totlní BOMBA! Kdyby potkávající AI vlak světloval alespoň trochu trať. Ale bacha, fyzicky se jezdí vlastně potmě, aby potkávající fíra neoslepl. Takže by to mělo být s citem, ale posunulo by to ORCZ o velký kus vpřed. Ty Loose con musím ještě vyzkoušet, časově jsem se k tomu vůbec nedostal, tak uvidíme. Problém ale v aktivitě je, že pokud přestoupím do Loose Consist mašiny, nemá trasu kudy jet. Pokud přes ní nevede nadefinovaná trasa hráče a v tom případě musíš na mašinu najet, Možná to pude nějak ochcat, ale to je na dlouhá zkoušení, uvidím co s tím.

Problém ale v aktivitě je, že pokud přestoupím do Loose Consist mašiny, nemá trasu kudy jet. Pokud přes ní nevede nadefinovaná trasa hráče a v tom případě musíš na mašinu najet, Možná to pude nějak ochcat, ale to je na dlouhá zkoušení, uvidím co s tím.
To vymyslíš Dane.

Já to vidím třeba takto:
Přijedu v aktivitě do nějaké stanice, kde mám čas odjezdu až třeba za hodinu. Mezitím si skočím na kávu a v tom přijde nečekaná žádost o výpomoc. Zaskočíš na zálohu a přitáhneš si další vozy nebo odjedeš nějakou menší aktivitku. Zálohu pak řádně odstavíš a vlezeš na svůj vlak. Nahodíš a pokračuješ dále.

Ale asi největší plus je v nějaké volné jízdě, kde se pak můžeš vyblbnout a skákat z jedné loko na druhou a dělat si posuny do zblbnutí.

Ale asi největší plus je v nějaké volné jízdě, kde se pak můžeš vyblbnout a skákat z jedné loko na druhou a dělat si posuny do zblbnutí.
Jak veškerou energii a čas dávám do stavění a zdokonalování tratí, tak mi naprosto ujíždí vlak v nových vychytávkách. Těším se na nějakou slezinu, tedy pokud bude v reálném místě, kde nejen tohle někdo odprezentuje. Já už se v těch novinkách ztrácím. :)
A bude aktivní, když si už s tím dávám tolik práce, když se samotíží přikutálím na kolej bez TV, tak budu s elektrickou lokomotivou bez napětí? ( U kolejí s parametrem 2. )

V update jsem předělal určité texty do AJ a převedl do katalogu. Je to důležité pro různé jazykové mutace. Takže bude někde chybět čeština. Ale tu doplním snad zítra.

Čeština je už v update.
Ještě nestaženo, takže nevím, zda se náhodou neopravilo, ale mám problém.
V Zadově najedu na traffic sólo M262 s 2. M262 sólo, přejdu do čelního vozu co byl předtím AI a vše funguje, dojedu do Křížam, kde přejdu zpět do zadního vozu. Oba motory otevřou dveře na správné straně, jakmile ale odvěsím čelní vůz, který jede rovně do Dvorce a já po jeho odjezdu do Káčova, tak jakmile se z 1 vozu opět stane AI, otevře dveře znova, to by bylo OK, to dělal i předtím, ale on je otevře na druhé straně a já nevím proč. Upředchozích dílů to nedělal.

Ona to bude nějaká zvláštní anomálie, u předchozích dílů s jinou soupravou mi to nedělalo, ale nic... On už totiž trafficm, když jsem dal tu trasu do jiné aktivity a koukal jak dojede k perónu, přijíždí s otevřenýma levýma dveřma, otevře pravé zavře a s levýma otevřenýma odjede. Tady naopak, když jsem seděl v něm, otevřel správně pravé a když jsem přelezl a odvěsil, otevřel levé, ketré pak zavřel a odjel. Kašlu na to, stanici jsem zrušil a nasekal jsem tam WP s kódem odjezdu, aby přední vůz po odpojení a přechodu zpět do AI neodjel, jakmile jej odvěsím a v pohodě.
wp.jpg

o udělá vždy, když to zkoušíš? Není tam v cestě otočný bod?
Nikde otočný bod není, prdel je, kdýž je v čele 851 + 2 Balm, v 2. díle, tak se vrata otevřely správně. Tohle je třetí stejného spoje v sobotu a kředenc nějak blbně. Hele, zatím neřeš, jaá raději projedu ty dva díly předtím. Pak uvidím, zatím jsem to vyřešil těmi WP za sebou a zrušením stanice. :)

Zdravím,
při volné jízdě na trati 310 (v Olomouci) mi nejde nastartovat ani jeden Vectron. Po přepnutí Alt+S na 3000 V mi stejně po pokusu zdvihnout sběrač napíše, že došlo k poškození.
Tam je nějaká nová úprava ?
Vím, že se zde před časem psalo, že Vectrony jsou nastaveny na 25000 V. Ale příslušný řádek jsem ani v engu ani v souborech .inc neobjevil.

A Vectron jsem nerozjel ani na trati 130 pod 25000 V.
Postupuji takto :
O
Alt+S
po sepnutí HV klávesa P
Loko jsou stáhnuty ze správné stránky a minimálně ve verzi 1.5. fungovaly v obou trakcích.

Zdravím. Pani, zistil som jednu závadu tak sa chcem opýtať či je problém len u mňa, alebo to máte aj vy. Totiž ide o to, že keď nevybavím TB tak síce zaúčinkuje HV, MIREL vyhodí NZ1, ale nezaúčinkuje RB a ručička tlaku v hlavnom potrubí vyskočí na 10 bar. Po vybavení MIRELU už vôbec nebrzdí ani BSE. Jedná sa o loko RJ 162 115, ZSSK 363 133. Na ZSSK 350 019 nezhodí ani z výkonu a mašina ťahá veselo ďalej. Iné loko som neskúšal. Ďakujem

TEST RJ 162 112 -

TEST ZSSK 362 027 -

Samozrejme je tam momentálne chyba kedy pri zaúčinkovaní rýchlobrzdy nejde odbrzdiť a treba 2x stlačiť Backspace. O chybe sa vie.

Ahoj. Další chybka co se vyskytla, dnes jsem se dostal k ORCZ, aktualizoval jsem na verzi 1.6.140 a:
S kredencem nájezd na "prdel" spěšňáku:
1. problém, u Bardotky vypadl venkovní zvuk, neutrál, 1. stupeň a zvuk naskočli, po sjetí na 0 už OK.
svetla001.jpg
2. Problém, kterého jsem si všímnul u postrku až po chvíli jízdy M262 přestaly fungovat koncová světla, všimnul jsem si až na trati a zkusil i resetovat OR, situace stejná:
svetla002.jpg
Světla začala fungovat, až jsem se vrátil do M262 a odvěsil se od vlaku AI:
svetla003.jpg

Back
Nahoře