CZSK verze 1.6

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,
prosím o info, zda v posledních cca třech aktualizacích nedošlo k nějaké úpravě při testech aktivit a souprav po startu programu. Při nastartování programu se objeví úvodní obrazovka, proběhne test mirelu a stahovaček a po načtení lokomotiv při pokusu o výběr aktivity nebo jiné trati se objeví kurzor s přesýpacími hodinami (program pracuje ?) a po několika vteřinách hra spadne, úvodní obrazovka bez jakékoliv hlášky zmizí a hra se vypne.
Pokud je ovšem na úvodní obrazovce po spuštění nastavena rovnou aktivita, tak ta se spustí v pohodě.
Databázi tratí a Globalů jsem přezkoušel v OR 1.4 a vše naprosto bez problémů.
Jinak ještě cca před týdnem až 10 dny vše fungovalo v ORCZSK bez problémů.....

A já myslel jak vám udělám radost, když ta obloha nebude jen modrá. Mně se to takto o dost více líbí. Světlo ze slunce pak reaguje na okolní bílou a je to fakt hezčí.
Pozor, to jsi udělal, je to super. Jen jsem se poprvé lekl co se děje, pak jel aktivitu a vypadá to skvěle, jen ubrat malinko tu intensitu oblaků, aby to nebylo tak markantní a nevypadalo to, že seženou mračna... Toť vše. :)

Zdravím
a doplním svůj předchozí příspěvek.
Pokud po ukončení hry znovu obnovím GLOBAL a ROUTES v adresáři s daty ORCZSK, tak program pracuje korektně. Po jeho zavření zůstane navolena poslední hraná aktivita, která rovněž funguje. Jakékoliv přepnutí na jinou aktivitu nebo trať už ale není možné a hra padá.

U mně vše jede, je pravda, že mám nainstalovaný MSTS a tratě v něm. Ale aktivity přepínám mezi sebou bez problémů.

Zdravím,
tak jako poslední pokus jsem zkusil spouštět hru jako správce - mám Win 10.
A najednou všechno funguje.
Zmátlo mne to, že mi vše minimálně před 10 až 14 dny fungovalo vše i bez správce.
Tak sorry za OT.

Mám takový malý dotaz ohledně toho postrku. Vše jsem udělal podle videa co je na fóru. Bohužel postrk nevyvíjel, tažnou sílu pouze se vezl. Tak jsem, přelezl do té postrkové mašiny tam jsem, vypnul návěstní opakovač a ARR. Přestoupil zpátky do své mašiny, přichystal vše, jak má být po rozjezdu postrková mašina začala normálně vyvíjet tažnou sílu a chovala se dále, jak je prezentováno na videu. Pouze podotýkám, že toto jsem zkoušel ve volné jízdě.U dieslu pokud je na postrku není problém.Proto se chci zeptat dělám já ještě něco špatně co není ve videu. Děkuji mockrát za případnou odpověď. Jinak super práce co děláte celý kolektiv.Viz obrázky.

Přílohy

• RunActivity 2022-05-26 17-54-09.jpg
    RunActivity 2022-05-26 17-54-09.jpg
    495.8 KB · Zobrazeno: 0
  • RunActivity 2022-05-26 17-59-59.jpg
    RunActivity 2022-05-26 17-59-59.jpg
    489.1 KB · Zobrazeno: 0
Co to je přesně za lokomotivy? Musím si to namodelovat. Nic s NO jsme nezaznamenali.

Tak to opravdu také netuším proč to dělá u mne. Možná se nyní hloupě zeptám nemá na to vliv nízké FPS.

Icíku děkuji, moc za pomoc již to funguje tak jak má. Také děkuji celému vašemu kolektivu za práci, kterou děláte nechť se daří.

Do prčic, jak se zapíná topení v lokomotivě? Polštyk, už jsem to zapoměl a nemůžu to najít... :)

Nevím jak u vás, ale noční aktivity si nemohu za bílého dne zahrát. Vůbec tam nic nevidím jaká je tma.
Proto jsem ji ubral a je to teď za noci světlejší. Kdyžtak mi napište, pokud se najde problém.

Back
Nahoře