Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo, však tohle je v pořádku. ČD 714 od Pikka a vozy Bdtax a Btax taky + úprava pro OR od Jacka a doplnění dveří. S 810, 809 se mi to nestalo nikdy, jen s tou 714. Možná vzduch? Prosím te, zkus mi poslat na mejla tvůj eng na ČD 714, já ti pak mohu poslat trasu hráče. Blbnou sem tam i tunely, ale to ti vypíšu o co jde až ve fázi, kdy se vyřeší ty bugy, nebo nějaká chyba v eng.Je tam nastavena ještě automatika zavření dveří po překročení určité rychlosti.
Nemáš tam SOS polohu ?Páni, môžete mi prosím poradiť ako na Vectrone sťahovať a zdvíhať zberače. Cez P/Shift P mi to absolútne nereaguje. Spínačom 14 na pulte zberač stiahne, zahlási poruchu. Potom ho zdvihnem, zapnem aj HV (O), na pravom displeji sa zobrazia štyri žlté štvorčeky, ale viac sa nepohnem. Pravdepodobne niečo nerobím dobre, ale neviem prísť nato že čo. Vopred ďakujem za každú radu.
Tak po resetu ORCZ už mi to nezrobilo až do Šatova.Možná vzduch? Prosím te, zkus mi poslat na mejla tvůj eng na ČD 714,
To isté sa mi dialo.. chybu som robil v tom, že nestačí len ťuknúť tlačítka P - SHIFT (P) , ale ich aj trošku podržať a pekne tie zberáče dvíha a aj dáva doluPáni, môžete mi prosím poradiť ako na Vectrone sťahovať a zdvíhať zberače. Cez P/Shift P mi to absolútne nereaguje. Spínačom 14 na pulte zberač stiahne, zahlási poruchu. Potom ho zdvihnem, zapnem aj HV (O), na pravom displeji sa zobrazia štyri žlté štvorčeky, ale viac sa nepohnem. Pravdepodobne niečo nerobím dobre, ale neviem prísť nato že čo. Vopred ďakujem za každú radu.
No to neviem. Ako sa SOS poloha aktivuje resp. deaktivuje?Nemáš tam SOS polohu ?
V manuálu je vše popsané... stačí číst, ale jinak to je Shift+2x PNo to neviem. Ako sa SOS poloha aktivuje resp. deaktivuje?
Mám v tom končeně zase trochu prsty, tak díky, takové příspěvky mě motivujíChlapi tie Vectrony to už vyzerajú ako v reáli.. tá práca je famózna. To ladenie, kabína, zvuky mám normálne pocit, že stojím naživo pri mašinke. Ďakujem![]()
Jak už tu někdo psal. Musíš Shift+P a potom nahoru P podržet. Když ho zmačkneš 2x po sobě, shodíš to do SOS.Páni, môžete mi prosím poradiť ako na Vectrone sťahovať a zdvíhať zberače. Cez P/Shift P mi to absolútne nereaguje. Spínačom 14 na pulte zberač stiahne, zahlási poruchu. Potom ho zdvihnem, zapnem aj HV (O), na pravom displeji sa zobrazia štyri žlté štvorčeky, ale viac sa nepohnem. Pravdepodobne niečo nerobím dobre, ale neviem prísť nato že čo. Vopred ďakujem za každú radu.
Ale tak to robím. Shift + podržím P. Zberač síce stiahne ale zároveň zahlási PORUCHA a viac sa nehnem aj keď ho následne zdvihnem. Pokiaľ nestiahnem zberač tak všetko funguje, ale pri prvej sťahovačke na trati jazda skončí a mám fajrontJak už tu někdo psal. Musíš Shift+P a potom nahoru P podržet. Když ho zmačkneš 2x po sobě, shodíš to do SOS.

V Editore Traficu si nastav preferovaný výkon nie na 75% ale Na 99%. Možno to pomôžeAhoj. Proč jezdí AI traffic cca o 10 km/h míň, jak je povolená rychlost?
Autopilot v traffic:
Zde zadán výkon 75%, jak je standart v editoru:
Zobrazit přílohu 31881
Zde po zadání výkonu 100%:
Zobrazit přílohu 31882
Hlavně, pokud by jste dělali nějakou opravu, tak ať se to dotkně AI až po zadání 100% v editoru aktivit, jinak se rozeserou všechny aktivityi těch pět co jsem momentálně odeslal k vydání. Hoši, toho si fakt nikdo nevšimnul, že jede traffic pomaleji oproti traťové rychlosti?
Výkon určite nie. Môže to byť kompresor. Zajtra to probnu. Dík za raduBuď máš zařazený výkon nebo nějaký odběr (kompresor, topení).