CZSK verze 1.6

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Je tam nastavena ještě automatika zavření dveří po překročení určité rychlosti.
Jo, však tohle je v pořádku. ČD 714 od Pikka a vozy Bdtax a Btax taky + úprava pro OR od Jacka a doplnění dveří. S 810, 809 se mi to nestalo nikdy, jen s tou 714. Možná vzduch? Prosím te, zkus mi poslat na mejla tvůj eng na ČD 714, já ti pak mohu poslat trasu hráče. Blbnou sem tam i tunely, ale to ti vypíšu o co jde až ve fázi, kdy se vyřeší ty bugy, nebo nějaká chyba v eng.

Páni, môžete mi prosím poradiť ako na Vectrone sťahovať a zdvíhať zberače. Cez P/Shift P mi to absolútne nereaguje. Spínačom 14 na pulte zberač stiahne, zahlási poruchu. Potom ho zdvihnem, zapnem aj HV (O), na pravom displeji sa zobrazia štyri žlté štvorčeky, ale viac sa nepohnem. Pravdepodobne niečo nerobím dobre, ale neviem prísť nato že čo. Vopred ďakujem za každú radu.

Páni, môžete mi prosím poradiť ako na Vectrone sťahovať a zdvíhať zberače. Cez P/Shift P mi to absolútne nereaguje. Spínačom 14 na pulte zberač stiahne, zahlási poruchu. Potom ho zdvihnem, zapnem aj HV (O), na pravom displeji sa zobrazia štyri žlté štvorčeky, ale viac sa nepohnem. Pravdepodobne niečo nerobím dobre, ale neviem prísť nato že čo. Vopred ďakujem za každú radu.
Nemáš tam SOS polohu ?

To isté sa mi dialo.. chybu som robil v tom, že nestačí len ťuknúť tlačítka P - SHIFT (P) , ale ich aj trošku podržať a pekne tie zberáče dvíha a aj dáva dolu :)

Jak už tu někdo psal. Musíš Shift+P a potom nahoru P podržet. Když ho zmačkneš 2x po sobě, shodíš to do SOS.

Jak už tu někdo psal. Musíš Shift+P a potom nahoru P podržet. Když ho zmačkneš 2x po sobě, shodíš to do SOS.
Ale tak to robím. Shift + podržím P. Zberač síce stiahne ale zároveň zahlási PORUCHA a viac sa nehnem aj keď ho následne zdvihnem. Pokiaľ nestiahnem zberač tak všetko funguje, ale pri prvej sťahovačke na trati jazda skončí a mám fajront :)

Ahoj. Proč jezdí AI traffic cca o 10 km/h míň, jak je povolená rychlost?
Autopilot v traffic:
Zde zadán výkon 75%, jak je standart v editoru:
traffic001.jpg
Zde po zadání výkonu 100%:
traffic002.jpg

Hlavně, pokud by jste dělali nějakou opravu, tak ať se to dotkně AI až po zadání 100% v editoru aktivit, jinak se rozeserou všechny aktivityi těch pět co jsem momentálně odeslal k vydání. Hoši, toho si fakt nikdo nevšimnul, že jede traffic pomaleji oproti traťové rychlosti?

Ahoj. Proč jezdí AI traffic cca o 10 km/h míň, jak je povolená rychlost?
Autopilot v traffic:
Zde zadán výkon 75%, jak je standart v editoru:
Zobrazit přílohu 31881
Zde po zadání výkonu 100%:
Zobrazit přílohu 31882

Hlavně, pokud by jste dělali nějakou opravu, tak ať se to dotkně AI až po zadání 100% v editoru aktivit, jinak se rozeserou všechny aktivityi těch pět co jsem momentálně odeslal k vydání. Hoši, toho si fakt nikdo nevšimnul, že jede traffic pomaleji oproti traťové rychlosti?
V Editore Traficu si nastav preferovaný výkon nie na 75% ale Na 99%. Možno to pomôže

A další věc, dole na monitoru mi vypisuje vše, výkon, vpřed neutrál, ale najednou přestal ORCZ vypisovat stav když brzdím. Jízdní poloha, odbržděno atd... Takže se mi ten pomocný řádek co dělám přestal zobrazovat jen u brzdy. Na začátku aktivity to ukazovalo.

EDIT:
Tak ne, teď už mi to neukazuje, ani když aktivitu spustím od začátku. Pomocný řádek zobrazuje vše, světla, vlakovou brzdu, řadič, výkon i EDB, ale vlakovou brzdu NE! Lokomotiva 714. Tak já už fakt nevím.

Tak pomocný řádek na monitoru vlevo dole vlakové brzdy, se mi nezobrazuje u žádné lokomotivy?! Tak netuším, co se stallo? Všechny ostatní funkce ORCZ na řádku zobrazuje.

Back
Nahoře