prosba OR

ivořidič

Posunovač
Hledám nějakého ochotného trpělivého člověka který by mi nainstaloval OR mám sice v PC train store ale je už zastaralý a skoro nefunkční moc.V lednu jdu do důchodu a moc se mi vláčky líbí tak ať si mám s čím "hrát jako malé dítě" trains store byl bezva než se mi jaksi vypařil a můj dobrý kamarád a skvělý tvůrce Dan se bohužel odstěhoval a má jiné starosti škoda.Jsem ochoten zaplatit a kamkoliv přijet kdyby se nějaký dobrák našel který bz mi OR nainstaloval, jsem mobilní a znalý republiky.Upozorňuji že jsem blbý,počítačový analfabet prostě taková elektornická dylina bývalý řidič MKD.Kyby se někdo našel předem dík.

OR se instaluje jen jedním kliknutím a cesta k MSTS se přednastaví automaticky. Pokud MSTS nemám, tak je nutné zadat cestu ručně v nastavení. A to je vše. Oproti složitým nastavováním MSTS.
Ale je nutné mít hodně výkonný počítač s Win 10 nejlépe. Pokud mám něco staršího, tak žádné nastavení to nezprovozní. A když jste ochotný kamkoli přijet, tak se domluvte s Danem.

Zdravím,
k chodu OR je nutné mít funkční tyto adresáře :
GLOBAL,ROUTES,SOUND,TRACK-B a TRAINS.
Samotný OR je ke stažení na adrese : http://openrails.org/download/program/
Mají stejnou strukturu jako v MSTS. Jinak instalace a nastavení jdou klidně udělat i na dálku pomocí programu na vzdálenou správu (např. TeamViewer).

Zdravím,
Mají stejnou strukturu jako v MSTS. Jinak instalace a nastavení jdou klidně udělat i na dálku pomocí programu na vzdálenou správu (např. TeamViewer).
Dík za radu já sám to asi nezvládnu ale mám kamaráda který je sice fachman ale bohužel tyhle vláčky ho silně nebaví tak nevím .Už párkrát mi sice pomohl ale vidím to skepticky.Jinak ty adresáře tam určitě mám,zkusím zatím velký dík.

Zdravím,
OR se instaluje jen jedním kliknutím a cesta k MSTS se přednastaví automaticky. Pokud MSTS nemám, tak je nutné zadat cestu ručně v nastavení. A to je vše. Oproti složitým nastavováním MSTS.
Ale je nutné mít hodně výkonný počítač s Win 10 nejlépe. Pokud mám něco staršího, tak žádné nastavení to nezprovozní. A když jste ochotný kamkoli přijet, tak se domluvte s Danem.

Dík za radu sám nevím jaký Win v PC mám ale asi máte pravdu s tím že mám nějakou starší slabší verzi nějak to napravím a budu nějak pokoušet osud. zatím ještě jednou dík

Back
Nahoře