Repainty 810-hledám

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Já zase hledám ztracené dětství, PLS pomozte. :D :D :D

Nálezce dostane tučnou odměnu. :D :D :D

Naposled editoval moderátor:
^George napsal:
Bohuzel niec pouzitelneho
Já jich mám v archivech přes 20, ale jsou v pořadí na přeladění a kompletaci na jistý projekt. Postahoval jsem je taky převážně z vyhledaných odkazů, tak nevím, co speciálnějšího hledáš.

Hledám skin který neni schodný s texturami O.Janiše, např modro-bílá atd....

Daj si zobraziť zoznam členov fóra, usporiadaj si ho podľa toho, kto má webovú stránku a prejdi si ich ... a bol by v tom čert, keby si žiadnu nenašiel ... ak nenájdeš tam, skús ešte pozrieť http://www.trainsim.cz a msts.sinus.cz ... jak nenájdeš ani tam, tak už si len musíš počkať na zverejnenie jednoho setu ...

Autor je maďar, ale zisťujem že mu to akosi nejde,Robo vraví pravdu.
Už som napísal na maďarské fórum, dúfam že to napravia,vypadá to celkom pekne.

Autor písal, že to musel zhodiť z webu kvôli vadnému engu, v dohľadnej dobe to tam znova bude, takže odkaz platí.

duuso napsal:
Autor písal, že to musel zhodiť z webu kvôli vadnému engu, v dohľadnej dobe to tam znova bude, takže odkaz platí.

Na obrázku před stažením vypadala vcelku dobře,nicméně má to své ale.
Střecha je kreslená,jako nová,ačkoliv boky jsou "zamazané".Inventární tabulka na boku je taky taková "divoká",přiložený interiér má nad dveřmi tabulku M152-0,sedačky v interiéru červené(naproti tomu při pohledu z boku okny jsou vydět sedačky tmavé barvy-to je detail) a korunu tomu dodává směrová tabule Valašské Meziříčí. :D

T napsal:
duuso napsal:

Na obrázku před stažením vypadala vcelku dobře,nicméně má to své ale.
Střecha je kreslená,jako nová,ačkoliv boky jsou "zamazané".Inventární tabulka na boku je taky taková "divoká",přiložený interiér má nad dveřmi tabulku M152-0,sedačky v interiéru červené(naproti tomu při pohledu z boku okny jsou vydět sedačky tmavé barvy-to je detail) a korunu tomu dodává směrová tabule Valašské Meziříčí. :D
Aspon bude veselo

Ja mám už asi pol roka rozrobený skin 812-029 "Hanka", je to síce poskladané z fototextúr, prekopal som aj interiér, kde som dosadil fototextúry z interiéru a kabíny 812-ky ale čím ďalej tým viac ma to odrádza od dokončenia, nakoľko nejde o model 812 ale 810 a je to citeľné.

Back
Nahoře