Skiny Nicolas

Máš to pěkný! Na 413 se časem také chystám, nafotil sem ho ještě bez patiny, tak alespoň budou dvě verze... ;-)

No, mnĕ by se hodil do chystsné aktivity, jízd KŽC. Jen tam prosím nezapomeň variantu nečinného vozu, jako wag. Ten má i neosvĕtlený inreiér. Však je v balíku mojich skinů. Motorák vypadá suprovnĕ. Jen bych použil ojetĕjší střechu. Mám tam v balíku, klidnĕ použij.

Pekná zbierka. Po prezretí ti tu musím napísať pár postrehov.
-Všetky modely si uncompresol pri prepísaní textúr ale na žiadny z nich si nepoužil naspäť kompresiu. Na funkčnosti to nejak nevadí ale niekto, kto si robí aktivity a použije "pár" týchto modelov pocíti.
-Pri UNIDO_383-051 ti chýba wag súbor MS modelu.
-CDC_163-042 to isté aj tu pri peršingu a naviac asi ho budú mať všetci nefunkčný pretože si použil do engu svetlá ktoré nie sú v našom ladení. Najlepšie je použiť SvetlaSK4.inc.

-CDC_163-042 to isté aj tu pri peršingu a naviac asi ho budú mať všetci nefunkčný pretože si použil do engu svetlá ktoré nie sú v našom ladení. Najlepšie je použiť SvetlaSK4.inc.
Ďakujem za postreh, MS Wag doplním. Avšak pri tých svetlách to bude už o niečom inom, tie PL1 sú o niečo upravené aby aspoň sa nejak približovali realite, teda také ako sú v realite na tých polonizovaných. Myslím si že aj niekto kto dokáže prepísať kabínu, tak by mu nemalo robiť problém prehodiť aj 3 písmena v inc smerovaní. Ale chápem, je to moja práca. Po čase som na tie svetla zabudol, na ten Wag taktiež. Už to je nejaká doba čo som dokončil toho UNIDO

Pekná zbierka. Po prezretí ti tu musím napísať pár postrehov.
-Všetky modely si uncompresol pri prepísaní textúr ale na žiadny z nich si nepoužil naspäť kompresiu. Na funkčnosti to nejak nevadí ale niekto, kto si robí aktivity a použije "pár" týchto modelov pocíti.
Světla a .wag soubory MS modelů jsou na webu doplněné, ale "kompresovat" modely zpět nemá smysl, hlavně v dnešní době pár MB nehraje roli a ušetří to mnoho práce a nervů s neustálým rozbalováním a zabalováním modelů. Zajímalo by mě, ale jak to pocítím v aktivitě?

Back
Nahoře