Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pôvodne to mám takto Name ( "CDC Laails 031 "A" pra." ) avšak TSRE to berie iba iba CDC Laails 031 a tým to končí, čiže treba odstrániť úvodzovky spred a za A. Potom TSRE bude brať celý názov. Treba to tak urobiť pri všetkých.Nahoře jsou zapsané comenty. Kouknu na to, ale že by to vadilo zrovna TSRE, to vidím poprvé i já.![]()
Super, tá poteší.Keď už o nej hovoríme tak aspoň ukážem aktuálny stav, pomerne dlho bolo z mojej strany o nej ticho. Nechýba už veľa veci na dokončenie, podstate iba drobnosti, ako zladiť pruhy do jednej výšky aby to sedelo. To isté ešte s ODC 742.540, ak sa podarí tak myslím že v priebehu budúceho týždňa by mohli uzrieť svetlo sveta, avšak toto je len orientačné obdobie kedy by to mohlo byť. Môže to byť skôr alebo neskôr. Zobrazit přílohu 33400Zobrazit přílohu 33401
Nebo řetězec "A" s úvozovkami " nahradit jinými např. jednoduchými úvozovkami viz 'A'.Pôvodne to mám takto Name ( "CDC Laails 031 "A" pra." ) avšak TSRE to berie iba iba CDC Laails 031 a tým to končí, čiže treba odstrániť úvodzovky spred a za A. Potom TSRE bude brať celý názov. Treba to tak urobiť pri všetkých.
Pracuje sa na ňom, avšak nie v takom tempe. Ostáva mi druhý bok, čelo a napasovať aby polep sedel presne na každej strane.Ak by som sa mohol opýtať, ako je na tom vectron 383 413?
okay ďakujem za info už sa tešímPracuje sa na ňom, avšak nie v takom tempe. Ostáva mi druhý bok, čelo a napasovať aby polep sedel presne na každej strane.
Mám aj 51ku nafotenú ak niekto chce......PROSTĚ VYŽEHLENÉ SLUŽBY!
Zobrazit přílohu 33524
Ak je možné, veľmi rad sa jej ujmem. Žehličiek je málo a poslednou dobou sa s nimi roztrhlo vrece v realite.Mám aj 51ku nafotenú ak niekto chce...