Ahoj Nicolas!
Dovol mi, po delší době, opět pár rad k Tvé tvorbě a k Tvé prezentaci zde na fóru.
Chápu, že když někdo nazývá Tvé skiny "podprůměrným kusem hovna", tak to rozhodně nemotivuje k další tvorbě a s tímto očerňováním práce druhých se rozhodně neztotožňuji!
Je několik možností, jak si s danou situací poradit, avšak tou z mého pohledu nejhorší je, se "urazit" a napsat, že další skiny teda nebudou veřejné. Lepší je, na své tvorbě zapracovat (ruku na srdce, tvé první skiny byly opravdu plné chyb) a nedat tak daným jedincům prostor ke kritizování!

Za poslední dobu jsi tu ukázal nespočet screenů různých připravovaných skinů, avšak ty již zveřejněné v lednu jsi dodnes nedokázal opravit, ikdyž jsem tě na chyby upozorňoval a poslal i screeny, co je třeba opravit a doladit. Je škoda, že než na kvalitu jedeš na kvantitu, a tím právě dáváš prostor pro lidi, co budou tvou práci hanit.
Zkus nějaký zde prezentovaný skin dotáhnout pořádně a bez chyb do konce, a tím všem škarohlídům "zavřít hubu"!
Jak už jsem psal dřív, rád ti pomohu. A to jak radou, tak kontrolou připravovaných skinů. Každopádně se nenech odradit od toho, co tě baví!