Skiny Nicolas

Zahraj si a sám prídeš na to.

Nepletiem zastav si niekde na trati. Začni sledovať ako sa ti vlak po milimetroch posuva... ked to takto necháš par hodín všimneš si že ten vlak sa hýbe.

Páni,
sledujem túto debatu už nejaký čas a nemôžem si pomôcť, ale príde mi to tu ako v materskej škôlke. Na začiatok za seba môžem povedať, že v RW komunite sa pohybujem cez dekádu, a ako tam, tak aj tu sa nájdu jebnutí a normálni. S tým nikto z nás nič neurobí, takže to treba proste akceptovať. Plne sa stotožňujem s názorom, že ak niekto tvoriť chce, tak nech tvorí, a nenechá sa vyrušovať ničím a nikým. Priznám, je to niekedy na palicu, ale to už je na každom súdruhovi, ako to prekoná. Aj moje modely majú muchy, tiež majú svojich večných kritikov, ale ak ma niečo baví, tak ma to nemôže odradiť. A ak ma niečo nebaví, tak netreba hľadať dôvody, ale proste treba skončiť. Je to také jednoduché.

A k tomu zastaveniu v RW - to nie je dané zastavovaním súpravy ako takej, je to dané enginom hry. Autori už viackrát uviedli, že ten mikropohyb slúži na detekciu toho, či je súprava ovládaná hráčom alebo je AI, nakoľko u AI sa to nedeje a súpravy proste stoja... Je to pičovina takto to detekovať, ale ja som ten engine nevymyslel.

Rád by som sa ešte vyjadril k tým skinom i keď trochu oneskorene...Mne sa skiny páčia a vážim si že sa na nich robí (jediné čo sa skinovania týka podarilo mne je max. upravenie čela na maďarskom skine 193 581) a za mňa sa na skiny tu prezentované oplatí čakať.

Ahoj Nicolas!

Dovol mi, po delší době, opět pár rad k Tvé tvorbě a k Tvé prezentaci zde na fóru.
Chápu, že když někdo nazývá Tvé skiny "podprůměrným kusem hovna", tak to rozhodně nemotivuje k další tvorbě a s tímto očerňováním práce druhých se rozhodně neztotožňuji!
Je několik možností, jak si s danou situací poradit, avšak tou z mého pohledu nejhorší je, se "urazit" a napsat, že další skiny teda nebudou veřejné. Lepší je, na své tvorbě zapracovat (ruku na srdce, tvé první skiny byly opravdu plné chyb) a nedat tak daným jedincům prostor ke kritizování! ;)
Za poslední dobu jsi tu ukázal nespočet screenů různých připravovaných skinů, avšak ty již zveřejněné v lednu jsi dodnes nedokázal opravit, ikdyž jsem tě na chyby upozorňoval a poslal i screeny, co je třeba opravit a doladit. Je škoda, že než na kvalitu jedeš na kvantitu, a tím právě dáváš prostor pro lidi, co budou tvou práci hanit.
Zkus nějaký zde prezentovaný skin dotáhnout pořádně a bez chyb do konce, a tím všem škarohlídům "zavřít hubu"!
Jak už jsem psal dřív, rád ti pomohu. A to jak radou, tak kontrolou připravovaných skinů. Každopádně se nenech odradit od toho, co tě baví! ;)

To je už final verzia toho vectrona? Troška ti tam nesedí prechod bok + čelo nad a pod svetlami. Teda dosť to bije do očí.

Back
Nahoře