Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty překlady bych bumpnul, pokud by to šlo...Okná budú normálne 3D, teda minimálne zárez do steny. Tak isto ako tá klenba nad nimi.
A kde se to tam vzalo? Takovýhle objekt by měl mít okolo stovky.Áno, presnejšie 13 824
Takhle by spadnul MSTS, ale shodit OpenRails je už velmi složité, když mu stačí výkon HW, tak s popisovanou situací nemá sebemenší problém a ještě mi udrží stabilních 60 fps ve 4K rozlišení.Jo, HW se posunul, tak dáme domek se 14k polys, další domky se 10k polys, na trati pojedeme s vozy 30k polys s mašinou 50k polys, s podobnou soupravou to budem křižovat a na fóru se budeme smát začátečníkům, až budou psát dotazy: hraju tuhle aktivitu a v téhle stanici mi hra spadne, nevíte, co s tím?
Jel jsem už několik tvých aktivit a s výkonem problémy neměl, spíše s funkčnosti daných aktivit, které fungovali jen v určité verzi ORTS viz Ex 1003 Kterou jsem dojel jen do Olomouce. Ale stabilních 60 fps jsem měl celou dobu, v té době ještě na obyčejném né 4K monitoru, ale to je jen dodatečný nápor na grafiku. Rozhodně mi ORTS již od verzí MG nikdy nespadlo natož pak ORCZ/SK, které jede naprosto stabilně.Ani náhodou. Sjeď si moji aktivitu isobáku z Prahy do Ostravy a uvidíš, jak je Ostravsko náročné na FPS. Kluci, buďte fakt soudní, jestli nechcete jezdit pouze volné jízdy s náročnými objekty. A hlavně nesuďte dle malých tratí. Všimněte si, kolik lidí není schopno rozjet v OR trať 321.
Paráda! Hlavně trámy na půdě, kličky na oknech a funkční žumpu! Už se těším, jak se budu kochat, až pojedu kolem po 15cm širokých kolejnicích!Sme už myslím v dobe, kedy sa HW trocha posunul. Teda aspoň dúfam. Čiže si na tom nechávam záležať. Napríklad modelové odkvapy, stĺpy na strechu/strešná konštrukcia, tabule, niektoré klenby okolo dverí okien na čelnej strane sú 3D. S tým že podstate to bude na všetkých týchto viditeľne väčších prechodoch. Zábradlie pred budovou. Ale ono to ešte porastie, chýbajú lavičky, dokončiť tie klenby, cedule na budove atď... Toho sa ešte nájde. Jičín bude na tom rovnako, možno s počtom polys ešte väčší. Na druhú stranu nevidím dôvod prečo v dnešnej dobe robiť budovy a počte polys 0 celých 00 nič...